PDA

View Full Version : Open up SlimServer in new window?



WeedMonkey
2005-11-12, 07:29
Is there a setting somewhere to get SlimServer to open up in a new browser window, instead of "hijacking" the current browser window?

Thanks.

radish
2005-11-12, 08:14
Is there a setting somewhere to get SlimServer to open up in a new browser window, instead of "hijacking" the current browser window?

Thanks.

I'm going to assume you're using IE. Go to Tools/Internet Options/Advanced and deselect "Reuse windows for launching shortcuts".

ceejay
2005-11-13, 02:04
Thanks for this thread, this had been annoying me too, although not enough to go looking for the answer. The corresponding setting in Firefox is Tools / Options / Advanced / Tabbed Browsing / Open Links from other Applications in....

Its not entirely without risk, however: I went for "a new tab in the most recent window"... when I first tried it the most recent window happened to be a small pop-up type window with all the controls turned off, so I got a new - and completely unusable - tab in that. Oh well, never mind.

Ceejay

dfk
2005-11-13, 05:40
That answers my thread too! Thanks.

http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=18049

sleepysurf
2005-11-13, 06:20
A simpler solution is to hold down the SHIFT key, while launching Slimserver.

WeedMonkey
2005-11-13, 07:00
... works like a charm!