PDA

View Full Version : Slimserver 6.2 not starting



DougP
2005-11-02, 07:56
I have seen various postings on 6.2 starting issues - is there a general config issue out there with 6.2?

I upgraded from 6.1 and everyting was fine until I rebooted. Now it will not start - Event Log error is:
The description for Event ID ( 0 ) in Source ( Application ) cannot be found. The local computer may not have the necessary registry information or message DLL files to display messages from a remote computer. You may be able to use the /AUXSOURCE= flag to retrieve this description; see Help and Support for details. The following information is part of the event: --- !perl/YAML::Error
code: YAML_PARSE_ERR_TEXT_AFTER_INDICATOR
msg: No text allowed after indicator
line: 390
document: 1
...
at /PerlApp/Slim/Utils/Prefs.pm line 972

Any others finding this?

I am in the middle of ripping 1400+ CDs to FLAC so I need this to work!

Thanks in advance for any help on this.
Doug

mherger
2005-11-02, 08:06
> information is part of the event: --- !perl/YAML::Error
> code: YAML_PARSE_ERR_TEXT_AFTER_INDICATOR
> msg: No text allowed after indicator
> line: 390
> document: 1

This is while trying to read the configuration file. Whats written in
slimserver.pref at line 390?

--

Michael

-----------------------------------------------------------
Help translate SlimServer by using the
SlimString Translation Helper (http://www.herger.net/slim/)

avta
2005-11-02, 08:11
Try uninstalling Slimserver then reinstall from a new download. Be sure you don't have a virus and/or spyware that may be causing problems. I've been using 6.2.1 for a while with no problems.

Guy

DougP
2005-11-03, 14:27
Sorted it out - I had configured a ">" character at the start of the scrolling ALBUM ARTIST display on the SB2 - looks like 6.2 does not like this character..

Thanks for you help guys.

Doug