PDA

View Full Version : Chacter in song title crashes server.



martinfowler
2005-10-28, 08:29
I have a song (Turkish Jazz) entitled Sarı Kız. Look carefully at that name, the letters that look like an i aren't - they are something else. If you don't have your browser set to UTF-8 they'll show as odd.

The song was ripped with iTunes on a Mac. The name shows up correctly on the slim's web display. If I try to play this track on my old slimp3 it starts playing correctly but the display shows the odd character as a y, then the display starts repeating 'r' and scrolls off the screen, then the server crashes. If I play this on my squeezebox 1 it plays it without causing a crash, but the display shows a ? rather than the correct character.

I can live with the '?' although I'd like to know how to fix it. The crash seems like a bug to me, although I haven't had chance to search the bug-base. Any ideas how to fix this?

I'm running slimserver 6.2 on Debian Sarge Celeron system. I have slimp3 (2), squeezebox 1 and squeezebox 2 on the network.

Dan Sully
2005-10-28, 09:14
* martinfowler shaped the electrons to say...

>I have a song (Turkish Jazz) entitled Sarı Kız. Look carefully at
>that name, the letters that look like an i aren't - they are something
>else. If you don't have your browser set to UTF-8 they'll show as odd.

Martin - can you please open a bug, and attach that file to it?

http://bugs.slimdevices.com/

Thanks.

-D
--
<noah> I used to be indecisive, but now I'm not sure.

martinfowler
2005-10-28, 10:42
Done - bug 2404