PDA

View Full Version : Watt Consumption



ystoffman
2005-10-27, 13:38
Hi all ,

I've just got my new squeezbox2 from United States and I need to use an AC adapter (I live in israel where we use 220V). I've got one from Philips but it is limited to electric products that consumes as much as 30 watts. Does anyone know how much squeezbox2 consumes?

Thanks ,
Yoni.

Richie
2005-10-27, 14:06
On 27/10/05, ystoffman <ystoffman.1xkvsn (AT) no-mx (DOT) forums.slimdevices.com> wrote:
>
> Hi all ,
>
> I've just got my new squeezbox2 from United States and I need to use an
> AC adapter (I live in israel where we use 220V). I've got one from
> Philips but it is limited to electric products that consumes as much as
> 30 watts. Does anyone know how much squeezbox2 consumes?
>
> Thanks ,
> Yoni.

The UK power supply is labelled as 5V 2A output so should be 10W max.
You should be fine.
Your Philips supply is 5V?

Richard

Aaron Zinck
2005-10-27, 14:20
>
> Hi all ,
>
> I've just got my new squeezbox2 from United States and I need to use an
> AC adapter (I live in israel where we use 220V). I've got one from
> Philips but it is limited to electric products that consumes as much as
> 30 watts. Does anyone know how much squeezbox2 consumes?
>
> Thanks ,
> Yoni.

> The UK power supply is labelled as 5V 2A output so should be 10W max.
> You should be fine.
> Your Philips supply is 5V?

More likely it's 110VAC and he plugs the Squeezebox's existing US AC to DC
adapter into that.

seanadams
2005-10-27, 14:48
Hi all ,

I've just got my new squeezbox2 from United States and I need to use an AC adapter (I live in israel where we use 220V). I've got one from Philips but it is limited to electric products that consumes as much as 30 watts. Does anyone know how much squeezbox2 consumes?

Thanks ,
Yoni.

About 4 Watts