PDA

View Full Version : 6.2 Only plays one track from playlist then stops...



MyHappySlim
2005-10-26, 10:56
Hi,

I upgraded to the 6.2 server last night, and the player/server will only play the current track selected in the playlist. If I select another track, it will play that then stop...

ANY IDEAS!!!!

If not I'll have to change my nickname :(

MrC
2005-10-26, 11:01
Maybe your issue is the same as:

http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=17151&highlight=track

MyHappySlim
2005-10-26, 12:23
Maybe your issue is the same as:

http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=17151&highlight=track

Yes it is the same issue! Thanks for the heads up.

Reverted to 6.1.1

Will wait for 6.2.1.

P.S. Thanks to the guys at slimdevices for such a great product!

MyHappySlim
2005-10-26, 13:54
I've rebooted and installed 6.1.1, several times. But the server won't start. The tray icon justs sits there and says 'slimserver starting' if I run the mouse over it...

Should I do an uninstall, and if so will this remove the lame software as well?

Any advice greatfully received, as is very quiet here....

MrC
2005-10-26, 17:18
Try starting it manually. Open a command window, change directories into the c:\Program Files\slimserver\server directory (or whereever you have it installed), and type .\slimserver.pl to start the server.

Take note of any messages that indicate a crash, and report them here.

If things seem to be working, open your browser to http://localhost:9000 to see if the web interface works.

Pekkle
2005-10-27, 04:55
rescan the whole music database may help. I encountered the same problem before.