PDA

View Full Version : KCRW podcasting problem



jay_cee_in_da_house
2005-10-22, 21:35
Hi -

I'm running 6.2b2 and am trying to add some of KCRWs podcasts. Example:

http://kcrw.com/podcast/show/lr

It gets added ok, and I can browse to it on my squeezebox and read about the current show, but I can't actually get it to play anything. I've tried a handful of KCRW podcasts and they all seem to do the same thing. Anyone have some suggestions?

Thanks!

azinck3
2006-05-18, 19:32
Hi -

I'm running 6.2b2 and am trying to add some of KCRWs podcasts. Example:

http://kcrw.com/podcast/show/lr

It gets added ok, and I can browse to it on my squeezebox and read about the current show, but I can't actually get it to play anything. I've tried a handful of KCRW podcasts and they all seem to do the same thing. Anyone have some suggestions?

Thanks!

Was this ever resolved? I'm still having the same problem. Any help would be appreciated. Thanks!

andyg
2006-05-18, 19:41
6.2b2? Have you tried it with 6.3 or 6.5?

azinck3
2006-05-18, 20:39
6.2b2? Have you tried it with 6.3 or 6.5?

Sorry, I know better.

Slimserver 6.5
Windows XP
Squeezebox 1


All my other podcasts work fine, just anything from KCRW won't play.

andyg
2006-05-18, 20:48
OK I see what you mean. I'll take a deeper look into it.

azinck3
2006-05-19, 07:07
OK I see what you mean. I'll take a deeper look into it.

Thanks! I'm really curious to see what you find out. From what I can tell it's just a standard mp3, but who knows...something must be different.

azinck3
2006-06-10, 21:02
Any progress on this?

I can't find anything in bugzilla about this. Should I file a bug?

andyg
2006-06-10, 21:21
Sorry no, please do file a bug.