PDA

View Full Version : Browse Music Folder Not Working



jwarburton
2005-10-22, 16:38
I havent been able to use the Browse music folder consistantly for some time now. On a lot of items when you go into the directory all it shows is the URL information instead of whats in the directory. This happens on the squeezebox and on the web interface.

This started to happen when I got another Squeezebox. I had the original one and have just added a new squeezebox2. I dont think its so much adding the box that did it but I did upgrade from 6.0 to 6.1 at the time.

I have tried a few different versions since and done full rescans but its always the same.

Is there any way I can get the old 6.0 software? Does anyone have a link so I can go back and see if this fixes the problem please

many thanks

kdf
2005-10-22, 17:35
On 22-Oct-05, at 4:38 PM, jwarburton wrote:

>
> Is there any way I can get the old 6.0 software? Does anyone have a
> link so I can go back and see if this fixes the problem please
>
http://www.slimdevices.com/downloads/

jwarburton
2005-10-23, 02:55
thank you :)

Dr Lovegrove
2005-10-23, 06:22
I've had this a couple of times with nightlies.. I find deleting the cache
directory and preferences file often sorts it.. Probably a bit of an overkill
solution though..

--
- Dr Lovegrove
http://www.rusticrhino.com/drlovegrove


On 23/10/05, jwarburton <jwarburton.1xcnhz (AT) no-mx (DOT) forums.slimdevices.com> wrote:
>
> thank you :)
>
>
> --
> jwarburton

jwarburton
2005-10-23, 12:50
When I rolled back to version 6 I realised that although I had been forcing a rescan I had never actually deleted the slimserver directory between upgrades. Im back at 6.02 and so far it seems to be ok. Im going to give it some more time and see if it stays the same and then try an upgrade again. Ill try deleting all the files as you suggest if I get the problem again.