PDA

View Full Version : Rescan plugin question



max.spicer
2005-10-15, 11:16
Does the rescan plugin do a look for new and changed music rescan, or a clear database rescan?

Max

max.spicer
2005-10-16, 03:11
Okay, I'll stop being so lazy and answer my own question. Looking at the code, the plugin simply does a "check for new and changed music rescan". It does not clear the database first. This is what I was hoping.

Max


Does the rescan plugin do a look for new and changed music rescan, or a clear database rescan?

Max

Michaelwagner
2005-10-16, 08:39
there's a rescan plugin?
You're right, there is.
How does this differ from the rescan built into the code? i.e. why is there a plugin for a builtin function? Seems counter-intuitive to me.

max.spicer
2005-10-16, 08:50
It lets you schedule rescans and initiate a rescan from the client.

Max


there's a rescan plugin?
You're right, there is.
How does this differ from the rescan built into the code? i.e. why is there a plugin for a builtin function? Seems counter-intuitive to me.