PDA

View Full Version : Scan Speed Adjustment ?



oli
2005-10-13, 07:35
Is there any way that I can adjust the speed at which SB2 scans through tracks - I find it a bit too slow at the moment, 1min increments would be useful.

Cheers

Oli

oli
2005-10-13, 07:47
Oops, nevermind, just figured it out.

Cheers

Oli

mherger
2005-10-13, 07:48
> Is there any way that I can adjust the speed at which SB2 scans through
> tracks - I find it a bit too slow at the moment, 1min increments would
> be useful.

Keep holding the button it will do 2x, 4x, 8x, 16x (I think).

--

Michael

-----------------------------------------------------------
Help translate SlimServer by using the
SlimString Translation Helper (http://www.herger.net/slim/)

Yannzola
2005-10-13, 20:09
Keep holding the button it will do 2x, 4x, 8x, 16x (I think).


This is how it =should= work.... but doesn't. You have to press the button for each increase in speed (e.g. 4 clicks to go to 16x). Not very intuitive. I've posted a feature request which addresses this and a few other usability issues. http://bugs.slimdevices.com/show_bug.cgi?id=1911

y.

Aaron Zinck
2005-10-14, 10:15
> This is how it =should= work.... but doesn't. You have to press the
> button for each increase in speed (e.g. 4 clicks to go to 16x). Not
> very intuitive. I've posted a feature request which addresses this and
> a few other usability issues.
> http://bugs.slimdevices.com/show_bug.cgi?id=1911
>
> y.
>
>
> --
> Yannzola

I wouldn't agree that that's how it "should" work. In fact, I think the way
it works now is perfect. It allows for more precision and doesn't require
that you get your timing just right.

Robin Bowes
2005-10-14, 11:21
Aaron Zinck said the following on 14/10/2005 18:15:
>>This is how it =should= work.... but doesn't. You have to press the
>>button for each increase in speed (e.g. 4 clicks to go to 16x). Not
>>very intuitive. I've posted a feature request which addresses this and
>>a few other usability issues.
>>http://bugs.slimdevices.com/show_bug.cgi?id=1911
>>
>>y.
>>
>>
>>--
>>Yannzola
>
>
> I wouldn't agree that that's how it "should" work. In fact, I think the way
> it works now is perfect. It allows for more precision and doesn't require
> that you get your timing just right.

Me too.

I checked out similar functionality on a Pace Sky+ box and a Topfield
5800 (both essentially dual tuner digital recorders) and both require
pressing the button multiple times. The Sky+ overloads holding down the
button to mean "Skip to beginning|end".

R.
--
http://robinbowes.com

If a man speaks in a forest,
and his wife's not there,
is he still wrong?

Yannzola
2005-10-14, 19:23
Well... I've honestly =never= encountered any media playing devices that didn't ramp up scanning (or volume level) on key hold. How about this.... if it's possible: keep the existing behaviour for rapid key presses, but ramp up on key hold. The best of both worlds, non?

I'm more than happy to remove my request, however, if the majority of Squeezers ike it the way it is. How abut a poll?

Ben Sandee
2005-10-14, 20:50
On 10/14/05, Yannzola <Yannzola.1wx93n (AT) no-mx (DOT) forums.slimdevices.com> wrote:
>
>
> I'm more than happy to remove my request, however, if the majority of
> Squeezers ike it the way it is. How abut a poll?


The majority of "Squeezers" don't even subscribe to this list/read this
forum so your poll wouldn't really be meaningful.

Yannzola
2005-10-15, 12:50
The majority of "Squeezers" don't even subscribe to this list/read this
forum so your poll wouldn't really be meaningful.

True, but it seems to me most new features and fixes are generated from the comments made on this list.... representative or not.