PDA

View Full Version : Now playing display



Craig
2005-09-29, 02:49
Is it possible to just have the elapsed time displayed without any visualisers or the elapsed time progress bar on a SB2?, I know it is on my SB1's.

I use the MusicInfo plugin so just need the numbers, the progress bar is making it too cluttered.

Thanks
Craig

mherger
2005-09-29, 02:58
> Is it possible to just have the elapsed time displayed without any
> visualisers or the elapsed time progress bar on a SB2?, I know it is on
> my SB1's.

Press the "Now Playing" button to go through the different modes.

--

Michael

-----------------------------------------------------------
Help translate SlimServer by using the
SlimString Translation Helper (http://www.herger.net/slim/)

max.spicer
2005-09-29, 03:11
I don't think there is any way to get time or elapsed time without the progress bar, at present.

Max


Is it possible to just have the elapsed time displayed without any visualisers or the elapsed time progress bar on a SB2?, I know it is on my SB1's.

I use the MusicInfo plugin so just need the numbers, the progress bar is making it too cluttered.

mherger
2005-09-29, 04:02
> I don't think there is any way to get time or elapsed time without the
> progress bar, at present.

Ouch... I never noticed this! Sorry for the confusion.

--

Michael

-----------------------------------------------------------
Help translate SlimServer by using the
SlimString Translation Helper (http://www.herger.net/slim/)

Craig
2005-09-29, 04:03
[QUOTE Press the "Now Playing" button to go through the different modes.
[/QUOTE]

That's my point Michael, on the SB2 there isn't a mode without the bar whereas on the SB1 there is.

Craig