PDA

View Full Version : Slimserver eating my memory.



stuorguk
2005-08-23, 18:10
I could no longer see the tracks in "Browse Music" on my SB. Just the artists, and album names. Yet I could select an album, and it would play all the tracks. So I attempted to do a rescan, and my Gentoo Linux box became so unresponsive, I couldn't even shut it down. When I restart slimserver, the memory usage goes through the roof (768MB Ram), and all my swap space gets used up, then everything dies again.

I also see this looping in the console....




utf8 "\xB4" does not map to Unicode at /usr/local/slimserver/Slim/Formats/Parse.pm line 153, <GEN8> line 34.
utf8 "\xB4" does not map to Unicode at /usr/local/slimserver/Slim/Formats/Parse.pm line 153, <GEN8> line 34.
utf8 "\xB4" does not map to Unicode at /usr/local/slimserver/Slim/Formats/Parse.pm line 153, <GEN8> line 34.

Dan Sully
2005-08-23, 18:28
* stuorguk shaped the electrons to say...

>I could no longer see the tracks in "Browse Music" on my SB. Just the
>artists, and album names. Yet I could select an album, and it would
>play all the tracks. So I attempted to do a rescan, and my Gentoo
>Linux box became so unresponsive, I couldn't even shut it down. When I
>restart slimserver, the memory usage goes through the roof (768MB Ram),
>and all my swap space gets used up, then everything dies again.

This has been fixed in the 6.2 nightlies.

-D
--
There was supposed to be a big kaboom.

stuorguk
2005-08-24, 00:34
yep, spot on - all works again.

Thanks.