PDA

View Full Version : Strange New Behavior - Squeezebox Goes Blank



Jon Schalliol
2005-08-23, 09:37
I have a Squeezebox that was running on the last official 5.x build
and I noticed the other day that the Squeezebox would just go blank
after a bit, even though it's set to show the clock. Thinking the SW
was busted, I upgraded to the latest version, and that still remains.
Any ideas? The server hasn't really been adjusted.

kdf
2005-08-23, 09:40
Quoting Jon Schalliol <slimdevices (AT) schalliol (DOT) com>:

> I have a Squeezebox that was running on the last official 5.x build
> and I noticed the other day that the Squeezebox would just go blank
> after a bit, even though it's set to show the clock. Thinking the SW
> was busted, I upgraded to the latest version, and that still remains.
> Any ideas? The server hasn't really been adjusted.

press the brightness button on the remote. Does that have any effect?

-kdf--
NOT a Slim Devices employee

dean
2005-08-23, 10:10
You might have hit the brightness button while it was in screensaver
mode. Next time it does that, hit the brightness button again and
see if it comes back.

-dean

On Aug 23, 2005, at 9:37 AM, Jon Schalliol wrote:

> I have a Squeezebox that was running on the last official 5.x build
> and I noticed the other day that the Squeezebox would just go blank
> after a bit, even though it's set to show the clock. Thinking the
> SW was busted, I upgraded to the latest version, and that still
> remains. Any ideas? The server hasn't really been adjusted.
>