PDA

View Full Version : SoftSqueeze issues with SlimServer 6.1.1 - works at home notat work



Michael Amster
2005-08-01, 09:40
Sorry to repost, I clicked send before finishing the correct subject
(damn coffee needs to work faster):

I have a situation where I had SoftSqueeze running at work and then it
just stopped. I did a few things, but need help tracking down everything.

First off I am running SlimServer 6.1.1 on a FC3 box and I verified that
SoftSqueeze runs at home on my Linux desktop.

At work, I am on a WinXP PC, running SoftSqueeze 2.0b8 with Java 1.5.0.4
and JLayer sound driver. I am configured to run over SSH. I can start
SoftSqueeze and manuever through all the menus. When I click on any
function that would stream music, I just see "Playing", but nothing at
all streams (the timers do not increment/decrement).

I am guessing that there is some issue with UDP or a port, but am not
sure what debugging to use to narrow the problem.

Any help appreciated.

-MA

rtitmuss
2005-08-01, 13:34
Michael Amster wrote:

> At work, I am on a WinXP PC, running SoftSqueeze 2.0b8 with Java
> 1.5.0.4 and JLayer sound driver. I am configured to run over SSH. I
> can start SoftSqueeze and manuever through all the menus. When I click
> on any function that would stream music, I just see "Playing", but
> nothing at all streams (the timers do not increment/decrement).

I would check the Softsqueeze configuration, especially the Audio mixer
and MP3 decoder settings. Failing that do you get any errors in the
Softsqueeze logs?

Richare

Michael Amster
2005-08-01, 16:26
Michael Amster wrote:

> Sorry to repost, I clicked send before finishing the correct subject
> (damn coffee needs to work faster):
>
> I have a situation where I had SoftSqueeze running at work and then it
> just stopped. I did a few things, but need help tracking down everything.
>
> First off I am running SlimServer 6.1.1 on a FC3 box and I verified
> that SoftSqueeze runs at home on my Linux desktop.
>
> At work, I am on a WinXP PC, running SoftSqueeze 2.0b8 with Java
> 1.5.0.4 and JLayer sound driver. I am configured to run over SSH. I
> can start SoftSqueeze and manuever through all the menus. When I click
> on any function that would stream music, I just see "Playing", but
> nothing at all streams (the timers do not increment/decrement).
>
> I am guessing that there is some issue with UDP or a port, but am not
> sure what debugging to use to narrow the problem.
>
> Any help appreciated.
>
> -MA

So after I tried turning on every debugging option and restarting
SoftSqueeze, everything worked. Go figure. Please ignore my post and
forgive me for a response to my own post. It is Monday after all.

-MA