PDA

View Full Version : Unable to start fresh install



john.leonard
2005-07-31, 19:08
I am (was) in the process of upgrading to slimserver 6.1.1. My previous slimserver (version 5.x?) was running without problems. I'm running on FC3 on an x64 (AMD Athlon 3200+). perl 5.8.5

I first uninstalled the old version (rpm -e slimserver), then installed the new one:

rpm -Uvh slimserver-6.1.1-1.noarch.rpm

I received a message to visit my local web server to configure the slimserver. However, no one was home ...

I check the log (tail /var/log/messages) and found:

Jul 31 21:54:46 jigsaw runuser: Had to create DBI::_dbistate unexpectedly at /usr/lib64/perl5/5.8.5/x86_64-linux-thread-multi/DynaLoader.pm line 253.

Jul 31 21:54:46 jigsaw kernel: slimserver.pl[5125]: segfault at 0000000000000018 rip 00002aaaadb480ad rsp 00007fffffffed50 error 4

Jul 31 21:54:46 jigsaw slimserver: slimserver.pl startup succeeded

(The succeeded message is obviously not correct.)

Something wacky is going on. Now (yikes!) I don't have the old RPM, and the new one isn't working. I'm without my slimserver! HELP!!!

john.leonard
2005-07-31, 19:35
Jul 31 21:54:46 jigsaw runuser: Had to create DBI::_dbistate unexpectedly at /usr/lib64/perl5/5.8.5/x86_64-linux-thread-multi/DynaLoader.pm line 253.

Jul 31 21:54:46 jigsaw kernel: slimserver.pl[5125]: segfault at 0000000000000018 rip 00002aaaadb480ad rsp 00007fffffffed50 error 4


Found the work around in an older thread (search didn't find it the first time through.) FYI - the solution is:

cd /usr/local/slimserver/CPAN
mv DBI.pm DBI.old

For more info, see:
http://bugs.slimdevices.com/show_bug.cgi?id=1344

Sorry for the wasted bandwidth!