PDA

View Full Version : mixer bass / treble?



Maditude
2005-07-25, 22:54
I was messing about in the fishbone skin, and managed to set one of my sb2's base/treble mixer settings to 0. Can't seem to change it back (even tried telneting to localhost 9090, and using the CLI)...

00:04:20:05:b2:63 mixer treble ?
00%3A04%3A20%3A05%3Ab2%3A63 mixer treble 0
00:04:20:05:b2:63 mixer treble 100
00%3A04%3A20%3A05%3Ab2%3A63 mixer treble 100
00:04:20:05:b2:63 mixer treble ?
00%3A04%3A20%3A05%3Ab2%3A63 mixer treble 0

Do these settings actually do anything? The player still plays, though I had to keep it real quiet since everyone else in the house is sleeping.

Maditude
2005-07-25, 23:10
wired sb2
firmware v15
slimserver v6.1.1

kdf
2005-07-25, 23:11
Quoting Maditude <Maditude.1sritn (AT) no-mx (DOT) forums.slimdevices.com>:

> Do these settings actually do anything?

Not yet, for SB2:
http://bugs.slimdevices.com/show_bug.cgi?id=1305

-kdf

lordboots
2005-07-26, 10:53
It's just with that skin, it doesn't work yet.

D