PDA

View Full Version : Minor bug?



radish
2005-07-17, 13:53
I just switched my wireless AP from 128bit WEP to unsecured. I did a regular reset of the SBs, set them to no security and tried to reconnect. They could get on the network fine but DHCP wasn't working (timed out). The only way I could get DHCP to work was to do a factory reset of each SB in turn, after the factory reset DHCP worked fine.

Not an important issue, but I thought I'd put it out there.

Fifer
2005-07-18, 00:17
Not sure if it's related, but when I set-up my SB2 (WPA enabled), DHCP didn't work either. I was keen to get it set up so just allocated an address manually and all was fine.

dean
2005-07-18, 06:07
Please file a bug with the details of your setup (router make, model,
firmware version), DHCP server version, etc....

http://bugs.slimdevices.com/

Thanks!

On Jul 18, 2005, at 12:17 AM, Fifer wrote:

>
> Not sure if it's related, but when I set-up my SB2 (WPA enabled), DHCP
> didn't work either. I was keen to get it set up so just allocated an
> address manually and all was fine.
>
>
> --
> Fifer
>

Fifer
2005-07-18, 10:43
Bug 1837 has been added to the database.