PDA

View Full Version : Popping sound



WSLam
2005-06-28, 12:22
My SB2 has been working fine, feeding into my TacT RCS2.0s.
Just about 20 mins ago, problem begins. Nothing has changed. Cables are the same, WiFi Connection is the same. Sound coming out has a slight 'pop' to it every 10 secs or so, and the loudness seems to fluctuate as well. I have rebooted all related components, router, computer (slimserver), SB2 and TacT. Same problem. It seems like all of a sudden, my TacT is having problem locking onto the signal. Cable is an Audio Note Sogon between the SB2 and TacT.

Any help will be appreciated.

ws

seanadams
2005-06-28, 12:34
It does sound like an s/pdif problem. To help narrow it down I'd
suggest checking that the analog outs and optical outs are working
okay. Maybe also try an alternate cable.


On Jun 28, 2005, at 12:22 PM, WSLam wrote:

>
> My SB2 has been working fine, feeding into my TacT RCS2.0s.
> Just about 20 mins ago, problem begins. Nothing has changed. Cables
> are
> the same, WiFi Connection is the same. Sound coming out has a slight
> 'pop' to it every 10 secs or so, and the loudness seems to
> fluctuate as
> well. I have rebooted all related components, router, computer
> (slimserver), SB2 and TacT. Same problem. It seems like all of a
> sudden, my TacT is having problem locking onto the signal. Cable is an
> Audio Note Sogon between the SB2 and TacT.
>
> Any help will be appreciated.
>
> ws
>

WSLam
2005-06-28, 12:36
Thanks Sean.
I will try it tomorrow. Should get some sleep. Your device is turning me into a night animal!

ws

WSLam
2005-06-29, 00:20
I do believe it was the cable, rather, the connectors.
I tried another cable and it was fine. So it has to be the cable. Sb2 is good.