PDA

View Full Version : forcing scroll using remote



Steven Moore
2005-06-14, 14:32
Quick one folks, is there a way of forcing a scroll using the remote.

Steven Moore

kdf
2005-06-14, 14:35
Quoting Steven Moore <steven (AT) mooreni (DOT) freeserve.co.uk>:

> Quick one folks, is there a way of forcing a scroll using the remote.

not currently.

you can decrease the initial delay, or speed it up scroll rate from the player
settings in the web interface.

-kdf

Steven Moore
2005-06-15, 01:36
I put in an enhancement request. no 1676.

In a darkened room the scrolling, to me, is annoying. I therefore
set it to long periods (40 secs) between scrolls.
On occasions you do need to see the extra information so you must wait.

Steven Moore

On Jun 14, 2005, at 10:35 PM, kdf wrote:

> Quoting Steven Moore <steven (AT) mooreni (DOT) freeserve.co.uk>:
>
>
>> Quick one folks, is there a way of forcing a scroll using the remote.
>>
>
> not currently.
>
> you can decrease the initial delay, or speed it up scroll rate from
> the player
> settings in the web interface.
>
> -kdf
>