PDA

View Full Version : Display only setting?



GoCubs
2005-05-03, 07:26
I recently upgraded to a SB2 and am using my old SB1 in a different room ONLY for multi-room display/control functionality (not using any of the audio outs).

Is there a setting anywhere on the server to have a synced player not receive the actual audio? This would save network badwidth/server load.

Thanks!

Roy Owen
2005-05-03, 10:26
I think this is what you are looking for.
http://www.gwendesign.com/slimserver/development.htm#shadowplay

On 5/3/05, GoCubs <GoCubs.1ogmnz (AT) no-mx (DOT) forums.slimdevices.com> wrote:
>
>
> I recently upgraded to a SB2 and am using my old SB1 in a different room
> ONLY for multi-room display/control functionality (not using any of the
> audio outs).
>
> Is there a setting anywhere on the server to have a synced player not
> receive the actual audio? This would save network badwidth/server
> load.
>
> Thanks!
>
> --
> GoCubs
>

GoCubs
2005-05-05, 10:17
I think this is what you are looking for.
http://www.gwendesign.com/slimserver/development.htm#shadowplay
> [/color]

Thanks. I hope this works with different players (SB1 and SB2).