PDA

View Full Version : Fishbone Home button problem



Steve
2005-04-05, 09:22
I just noticed that the Home button doesn't work when browsing the library.
I am using the 4/4/05 nightly of the 6.0.1 trunk. This is running on Windows
XP using either Firefox or IE.

-Steve

kdf
2005-04-05, 09:39
Quoting Steve <stevek1050pub (AT) comcast (DOT) net>:

> I just noticed that the Home button doesn't work when browsing the library.
> I am using the 4/4/05 nightly of the 6.0.1 trunk. This is running on Windows
> XP using either Firefox or IE.
>
already fixed. try 5/4/05.

-kdf

Steve Bernard, Jr
2005-04-05, 12:12
On Apr 5, 2005 11:39 AM, kdf <slim-mail (AT) deane-freeman (DOT) com> wrote:
> Quoting Steve <stevek1050pub (AT) comcast (DOT) net>:
>
> > I just noticed that the Home button doesn't work when browsing the library.
> > I am using the 4/4/05 nightly of the 6.0.1 trunk. This is running on Windows
> > XP using either Firefox or IE.
> >
> already fixed. try 5/4/05.

Was there also a fix checked into the trunk? Mine still seems to have
a broken link even after wiping my browser cache and the HTML cache on
the disk. I usually pull the SVN version down from there and run it
to be sure I have the absolute bleeding edge. Am I missing out on
fixes by doing that?

-Steve

kdf
2005-04-05, 12:18
Quoting "Steve Bernard, Jr" <sbernardjr (AT) gmail (DOT) com>:

> On Apr 5, 2005 11:39 AM, kdf <slim-mail (AT) deane-freeman (DOT) com> wrote:
> > Quoting Steve <stevek1050pub (AT) comcast (DOT) net>:
> >
> > > I just noticed that the Home button doesn't work when browsing the
> library.
> > > I am using the 4/4/05 nightly of the 6.0.1 trunk. This is running on
> Windows
> > > XP using either Firefox or IE.
> > >
> > already fixed. try 5/4/05.
>
> Was there also a fix checked into the trunk? Mine still seems to have
> a broken link even after wiping my browser cache and the HTML cache on
> the disk. I usually pull the SVN version down from there and run it
> to be sure I have the absolute bleeding edge. Am I missing out on
> fixes by doing that?

er...ok...what's it doing now then?

kdf
2005-04-05, 12:21
Quoting "Steve Bernard, Jr" <sbernardjr (AT) gmail (DOT) com>:

> On Apr 5, 2005 11:39 AM, kdf <slim-mail (AT) deane-freeman (DOT) com> wrote:
> > Quoting Steve <stevek1050pub (AT) comcast (DOT) net>:
> >
> > > I just noticed that the Home button doesn't work when browsing the
> library.
> > > I am using the 4/4/05 nightly of the 6.0.1 trunk. This is running on
> Windows
> > > XP using either Firefox or IE.
> > >
> > already fixed. try 5/4/05.
>
> Was there also a fix checked into the trunk? Mine still seems to have
> a broken link even after wiping my browser cache and the HTML cache on
> the disk. I usually pull the SVN version down from there and run it
> to be sure I have the absolute bleeding edge. Am I missing out on
> fixes by doing that?

oh, you would need to do a reload of the whole page since the header links never
reload the header by themselves.

output of javascript console would help. it seems to be working for me tho.

-kdf

Steve Bernard, Jr
2005-04-05, 12:51
On Apr 5, 2005 3:21 PM, kdf wrote:

> oh, you would need to do a reload of the whole page since the header links never
> reload the header by themselves.
>
> output of javascript console would help. it seems to be working for me tho.
>
> -kdf

Oh, hey, never mind me. Totally killing my browser and restarting it
seemed to work okay. Lingering traces of cache that didn't get wiped
or something is my guess.

Thanks for looking.

-Steve