PDA

View Full Version : proper way to synch 3 players



Phillip Kerman
2005-03-31, 15:44
I have a SB2 wired; and two SB1 wireless.

What is the correct procedure to get them all to play in synch?

I go through random sequences where sometimes the server setting says
"synched with kitchen" or "synched with kitchen and office". It's seems so
random.

Also, often they get way out of synch until I pick one of the players to do
a "play" on... then it's all fine.

Plus, often, one or another player will go to volume 0

This with 6.0.0

Thanks,
Phillip

Simon Still
2005-04-01, 03:02
On Mar 31, 2005 11:44 PM, Phillip Kerman <lists (AT) phillipkerman (DOT) com> wrote:
> What is the correct procedure to get them all to play in synch?

with V5 i was using the XSync plugin. This gave a plugin item
"Extended Synchronise" which had a subitem "Synch all with this as
master" which does exactly what it says on the tin.

However, upgrading to V6 last night i cant get the item to appear in
Plugins, despite downloading and installing the latest version of
XSync in the plugins folder. Give it a go and let me know how you get
on.