PDA

View Full Version : where have playlists gone ?



Justin Kington
2005-03-29, 13:05
Dear all,

I would appreciate any help with this problem. I have been using
slimserver over a wireless system on a Mac for a long time and never
had any problems. I recently upgraded to Slimserver 6 and it would not
connect to my Slimp3 device. Therefore I reinstalled 5.4.1. Since
reinstallation everything works fine but my itunes playlists do not
show up.

My music files are on a separate hard disk but my itunes library is
consolidated and this has never caused any problems previously. My xml
file is still in the main iTunes directory on my internal harddisk. I
have tried asking slimserver to find itunes automatically or with
manual locations - still no luck. I have also rescanned many times !

Any comments / suggestions gratefully received.

Thanks

Justin Kington

Jay Sissom
2005-03-29, 17:35
Restart the server. I found that after a fresh install, it wouldn't
find your playlists directory even after you specify it. Restarting
the server solved the problem. The software seems to only look for a
playlist directory when the server starts. Since a new install
doesn't have it configured, it won't give you the option to use
playlists.

That's been my experience.

Jay



On Tue, 29 Mar 2005 21:05:22 +0100, Justin Kington
<j.kington (AT) bigfoot (DOT) com> wrote:
> Dear all,
>
> I would appreciate any help with this problem. I have been using
> slimserver over a wireless system on a Mac for a long time and never
> had any problems. I recently upgraded to Slimserver 6 and it would not
> connect to my Slimp3 device. Therefore I reinstalled 5.4.1. Since
> reinstallation everything works fine but my itunes playlists do not
> show up.
>
> My music files are on a separate hard disk but my itunes library is
> consolidated and this has never caused any problems previously. My xml
> file is still in the main iTunes directory on my internal harddisk. I
> have tried asking slimserver to find itunes automatically or with
> manual locations - still no luck. I have also rescanned many times !
>
> Any comments / suggestions gratefully received.
>
> Thanks
>
> Justin Kington
>
>