PDA

View Full Version : Browse Music Folder not working - related to Shortcuts?



vidurapparao
2005-03-25, 17:55
Cade Roux wrote:

>Recently upgraded my SlimServer to "SlimServer Version: 6.0b1" (on Windows
>Server 2003) from whatever I was running before (maybe 5) after a long time
>of not having my SliMP3s installed in the house for a while.
>
>I'm using _only_ shortcuts in my C:\Music\MP3\ folder. I have shortcuts
>there to music encoded at various qualities or for different purposes in
>separate directories. In order to keep the new encodings separate from the
>old ones, I found this to be the most convenient way - there is NO music in
>the actual folder.
>
>However, on the web interface, it shows each of these as empty (although it
>definitely knows about the 8800 tracks spread through those shortcuts). On
>the SliMP3 it behaves badly - blanking the screen in an odd way (but still
>showing items to be in the list, just with no title), and I've even tried
>the SoftSqueeze, which is really cool (wasn't around last time I had these
>babies running), but it's the same (as expected).
>
>It would appear that the problem is related to the shortcuts?
>
>Thanks in advance,
>
>

Cade,

Could you please confirm that this is still the case with the latest
nightly build:

http://www.slimdevices.com/downloads/nightly/latest/6.0/

Thanks,
--Vidur

Cade Roux
2005-03-25, 17:55
Recently upgraded my SlimServer to "SlimServer Version: 6.0b1" (on Windows
Server 2003) from whatever I was running before (maybe 5) after a long time
of not having my SliMP3s installed in the house for a while.

I'm using _only_ shortcuts in my C:\Music\MP3\ folder. I have shortcuts
there to music encoded at various qualities or for different purposes in
separate directories. In order to keep the new encodings separate from the
old ones, I found this to be the most convenient way - there is NO music in
the actual folder.

However, on the web interface, it shows each of these as empty (although it
definitely knows about the 8800 tracks spread through those shortcuts). On
the SliMP3 it behaves badly - blanking the screen in an odd way (but still
showing items to be in the list, just with no title), and I've even tried
the SoftSqueeze, which is really cool (wasn't around last time I had these
babies running), but it's the same (as expected).

It would appear that the problem is related to the shortcuts?

Thanks in advance,

Cade