PDA

View Full Version : Softsqueeze



Danny Rego
2005-03-22, 20:28
Is Softsqueeze supposed to be working with the latest beta? I've been having problems with it for about a week, where I load it up, and just get the interfaced blacked out (as-if the "squeezebox" was powered off), and it never responds to button presses. Also...there's a ton of Java exceptions.

Anyone got a clue?

Danny Rego

Avi Schwartz
2005-03-22, 20:58
Danny Rego wrote:

> Is Softsqueeze supposed to be working with the latest beta? I've been
> having problems with it for about a week, where I load it up, and just
> get the interfaced blacked out (as-if the "squeezebox" was powered
> off), and it never responds to button presses. Also...there's a ton
> of Java exceptions.

It has been working for me with the 2005-03-21 nightly build although it has a problem with the SSH access. This in on OS X.

Avi

--

Avi Schwartz
http://public.xdi.org/=avi.schwartz

rtitmuss
2005-03-23, 02:40
Danny Rego wrote:

> Is Softsqueeze supposed to be working with the latest beta? I've been
> having problems with it for about a week, where I load it up, and just
> get the interfaced blacked out (as-if the "squeezebox" was powered
> off), and it never responds to button presses. Also...there's a ton
> of Java exceptions.
>
> Anyone got a clue?
>
> Danny Rego

It sounds like you are using an older version of Softsqueeze. With the
slimserver 6.0 beta's you must use the Softsqueeze 2 alpha's, these are
included with the slimserver.

Richard

Danny Rego
2005-03-23, 06:37
I didn't realize that...thanks!

(I kept going through slimdevices.com to get to the softsqueeze
site....perhaps a note should be placed there about this, incase any others
have the same problem)

Danny Rego


----- Original Message -----
From: "Richard Titmuss" <richard.titmuss (AT) gmail (DOT) com>
To: "Slim Devices Discussion" <discuss (AT) lists (DOT) slimdevices.com>
Sent: Wednesday, March 23, 2005 4:40 AM
Subject: [slim] Softsqueeze


> Danny Rego wrote:
>
>> Is Softsqueeze supposed to be working with the latest beta? I've been
>> having problems with it for about a week, where I load it up, and just
>> get the interfaced blacked out (as-if the "squeezebox" was powered off),
>> and it never responds to button presses. Also...there's a ton of Java
>> exceptions.
>> Anyone got a clue?
>> Danny Rego
>
> It sounds like you are using an older version of Softsqueeze. With the
> slimserver 6.0 beta's you must use the Softsqueeze 2 alpha's, these are
> included with the slimserver.
>
> Richard
>
>