PDA

View Full Version : MusicMagic broken in 6.03b?



Charles Stanton
2005-03-21, 14:07
Hi -

The musicmagic plug-in appears broken in 6.03b3. I get the mm to show
up in the web-interface, but when I create a mix, the mix is always
empty.

I checked the settings under Server>MusicMagic and everything seems normal.

Anyone else see this?

Dan Sully
2005-03-21, 14:12
* Charles Stanton shaped the electrons to say...

>The musicmagic plug-in appears broken in 6.03b3. I get the mm to show
>up in the web-interface, but when I create a mix, the mix is always empty.
>
>I checked the settings under Server>MusicMagic and everything seems normal.
>
>Anyone else see this?

What platform is this on, Charles?

-D
--
<Nigel> Please refrain from fearing the reaper.

John Gorst
2005-03-21, 14:30
Charles Stanton wrote:
> Hi -
>
> The musicmagic plug-in appears broken in 6.03b3. I get the mm to show
> up in the web-interface, but when I create a mix, the mix is always
> empty.
>
> I checked the settings under Server>MusicMagic and everything seems normal.
>
> Anyone else see this?

I was about to start the same thread - although this is the first time i
have tries music magic as I have only just got a eval reg code.

If I for example browse muxic --> browse artists --> artist name
If I then press and hold play the songs by that artist start playing but
nil else happens.
I get the smae if I go through now playing --> current song --> scroll
to title/artist/genre and then press and hold play

If I am in the now playing section and I press and hold play then I get
the save playlist screen.

I notice that play.hold = create_mix is only listed once in the
default.map under the browseid3 section. Is this relevant? Should it be
active in other parts of the player interface?

Cheers

John Gorst
2005-03-21, 14:34
John Gorst wrote:
> Charles Stanton wrote:
>
>> Hi -
>> The musicmagic plug-in appears broken in 6.03b3. I get the mm to show
>> up in the web-interface, but when I create a mix, the mix is always
>> empty.
>>
>> I checked the settings under Server>MusicMagic and everything seems
>> normal.
>> Anyone else see this?
>
>
> I was about to start the same thread - although this is the first time i
> have tries music magic as I have only just got a eval reg code.
>
> If I for example browse muxic --> browse artists --> artist name
> If I then press and hold play the songs by that artist start playing but
> nil else happens.
> I get the smae if I go through now playing --> current song --> scroll
> to title/artist/genre and then press and hold play
>
> If I am in the now playing section and I press and hold play then I get
> the save playlist screen.
>
> I notice that play.hold = create_mix is only listed once in the
> default.map under the browseid3 section. Is this relevant? Should it be
> active in other parts of the player interface?

Forgot to mention 19/3 nightly (will update to latestand reply if it is
fixed), mandrake linux 10

Charles Stanton
2005-03-21, 14:36
Dan,

It is W2K Pro, SP4. Charles


On Mon, 21 Mar 2005 13:12:47 -0800, Dan Sully <dan (AT) slimdevices (DOT) com> wrote:
> * Charles Stanton shaped the electrons to say...
>
> >The musicmagic plug-in appears broken in 6.03b3. I get the mm to show
> >up in the web-interface, but when I create a mix, the mix is always empty.
> >
> >I checked the settings under Server>MusicMagic and everything seems normal.
> >
> >Anyone else see this?
>
> What platform is this on, Charles?
>
> -D
> --
> <Nigel> Please refrain from fearing the reaper.
>

kdf
2005-03-21, 14:41
Quoting Charles Stanton <shaboyi (AT) gmail (DOT) com>:

> Hi -
>
> The musicmagic plug-in appears broken in 6.03b3. I get the mm to show
> up in the web-interface, but when I create a mix, the mix is always
> empty.
>
> I checked the settings under Server>MusicMagic and everything seems normal.
>
> Anyone else see this?

seems to be working for me...MMM v1.1.5beta, Win2k, Slimserver 21/03/05 build

d_musicmagic, d_info debugging may help.

-kdf

John Gorst
2005-03-21, 15:10
> I was about to start the same thread - although this is the first time i
> have tries music magic as I have only just got a eval reg code.
>
> If I for example browse muxic --> browse artists --> artist name
> If I then press and hold play the songs by that artist start playing but
> nil else happens.
> I get the smae if I go through now playing --> current song --> scroll
> to title/artist/genre and then press and hold play
>
> If I am in the now playing section and I press and hold play then I get
> the save playlist screen.
>
> I notice that play.hold = create_mix is only listed once in the
> default.map under the browseid3 section. Is this relevant? Should it be
> active in other parts of the player interface?

Slimserver seems to realise that musicmagic is there by the looks of the
log. However when I press and hold play when browsing throung the artist
list non of the ;magic' happens!!

p.s. 1.1.3 is the latest version for linux/java

Cheers

[slimserver@mandrake slimserver6]$ ./slimserver.pl -d_musicmagic -d_info
utf8 "\xE9" does not map to Unicode at
/usr/local/slimserver6/Slim/Utils/Strings.pm line 104, <STRINGS> chunk 1.
2005-03-21 22:07:04.5762 Parse error on line 3950: NO R
2005-03-21 22:07:04.5776 Parse error on line 3951: SE R
2005-03-21 22:07:04.7123 Parse error on line 4662: SE p
2005-03-21 22:07:04.7144 Parse error on line 4672: NO P
2005-03-21 22:07:04.7158 Parse error on line 4674: SE P
2005-03-21 22:07:04.8716 Parse error on line 5483: ES Ao
2005-03-21 22:07:04.9644 Parse error on line 5671: FR
2005-03-21 22:07:05.0745 Parse error on line 6046: SE fr
2005-03-21 22:07:05.2375 Parse error on line 7156: DK Lst
2005-03-21 22:07:05.2393 Parse error on line 7161: NO Lst
2005-03-21 22:07:18.2343 loading types config file...
2005-03-21 22:07:18.2447 Tag database support is ON, saving into:
/usr/local/slimserver/.slimserversql.db
2005-03-21 22:07:18.4512 Connected to database
dbi:SQLite:dbname=/usr/local/slimserver/.slimserversql.db
2005-03-21 22:07:18.5434 No upgrades found for database v. 6
2005-03-21 22:07:18.8194 DBI: Supressing periodic commit - no dirty items
2005-03-21 22:07:18.8244 Adding Folder Scan
AlienBBC reports Version 6 Server says: 1
2005-03-21 22:07:21.3682 MusicMagic: Testing for API on localhost:10002
2005-03-21 22:07:21.4462 mp3 file type for
http://localhost:10002/api/version
2005-03-21 22:07:21.4543 MusicMagic: Predixis MusicMagic Mixer. Version
1.1.3

2005-03-21 22:07:21.4567 Adding MusicMagic Scan
2005-03-21 22:07:36.8844 CacheItem: Checking status of
file:///home/john/Music/Albums/Queen/A%20Day%20at%20the%20Races%20[Bonus%20Tracks]/01-Tie%20Your%20Mother%20Down-A%20Day%20at%20the%20Races%20[Bonus%20Tracks]-Queen.mp3
(TTL: 0).
2005-03-21 22:07:37.1400 forceCommit: syncing to the database.
2005-03-21 22:07:48.8249 DBI: Supressing periodic commit - no dirty items

John Gorst
2005-03-21, 16:22
Music magic works very well if I tell slimserver to use it in server
setup! Doh!

John Gorst wrote:

> I was about to start the same thread - although this is the first time i
> have tries music magic as I have only just got a eval reg code.
>
> If I for example browse muxic --> browse artists --> artist name
> If I then press and hold play the songs by that artist start playing but
> nil else happens.
> I get the smae if I go through now playing --> current song --> scroll
> to title/artist/genre and then press and hold play
>
> If I am in the now playing section and I press and hold play then I get
> the save playlist screen.
>
> I notice that play.hold = create_mix is only listed once in the
> default.map under the browseid3 section. Is this relevant? Should it be
> active in other parts of the player interface?
>
> Cheers

Charles Stanton
2005-03-21, 16:53
I am using the slimserver version that is on the main download page
"6.0b3 - 2609." I'll try the most recently nightly.


On Mon, 21 Mar 2005 23:22:58 +0000, John Gorst <john_gorst (AT) hotmail (DOT) com> wrote:
>
> Music magic works very well if I tell slimserver to use it in server
> setup! Doh!
>
> John Gorst wrote:
>
> > I was about to start the same thread - although this is the first time i
> > have tries music magic as I have only just got a eval reg code.
> >
> > If I for example browse muxic --> browse artists --> artist name
> > If I then press and hold play the songs by that artist start playing but
> > nil else happens.
> > I get the smae if I go through now playing --> current song --> scroll
> > to title/artist/genre and then press and hold play
> >
> > If I am in the now playing section and I press and hold play then I get
> > the save playlist screen.
> >
> > I notice that play.hold = create_mix is only listed once in the
> > default.map under the browseid3 section. Is this relevant? Should it be
> > active in other parts of the player interface?
> >
> > Cheers
>
>

Charles Stanton
2005-03-21, 16:53
I am using the slimserver version that is on the main download page
"6.0b3 - 2609." I'll try the most recently nightly.


On Mon, 21 Mar 2005 23:22:58 +0000, John Gorst <john_gorst (AT) hotmail (DOT) com> wrote:
>
> Music magic works very well if I tell slimserver to use it in server
> setup! Doh!
>
> John Gorst wrote:
>
> > I was about to start the same thread - although this is the first time i
> > have tries music magic as I have only just got a eval reg code.
> >
> > If I for example browse muxic --> browse artists --> artist name
> > If I then press and hold play the songs by that artist start playing but
> > nil else happens.
> > I get the smae if I go through now playing --> current song --> scroll
> > to title/artist/genre and then press and hold play
> >
> > If I am in the now playing section and I press and hold play then I get
> > the save playlist screen.
> >
> > I notice that play.hold = create_mix is only listed once in the
> > default.map under the browseid3 section. Is this relevant? Should it be
> > active in other parts of the player interface?
> >
> > Cheers
>
>