PDA

View Full Version : Slimserver 6.0b1 / SoftSqueeze - Now playing not beingupdated



Ben Osman
2005-03-11, 09:44
After a few months of using version 5 without problems I upgraded my
Slimserver to the latest version.

Whenever I play some tracks on Softsqueeze (latest version) it plays fine
but after changing to the next track it doesn't update the Now Playing text
on Softsqueeze nor the Browser Interface. (the timer increments though)

Is this a known problem or is there something I haven't got right?

Thanks

Ben

Dan Sully
2005-03-11, 09:53
* Ben Osman shaped the electrons to say...

>After a few months of using version 5 without problems I upgraded my
>Slimserver to the latest version.
>
>Whenever I play some tracks on Softsqueeze (latest version) it plays fine
>but after changing to the next track it doesn't update the Now Playing text
>on Softsqueeze nor the Browser Interface. (the timer increments though)
>
>Is this a known problem or is there something I haven't got right?

Ben - this is a known issue, and has been fixed in the latest nightlies.

We'll likely be releasing a beta2 soon.

Thanks.

-D
--
<Nigel> Please refrain from fearing the reaper.

Thomas B. Malsbury
2005-03-11, 09:55
Ben Osman wrote:

> After a few months of using version 5 without problems I upgraded my
> Slimserver to the latest version.
>
> Whenever I play some tracks on Softsqueeze (latest version) it plays
> fine but after changing to the next track it doesnít update the Now
> Playing text on Softsqueeze nor the Browser Interface. (the timer
> increments though)
>
> Is this a known problem or is there something I havenít got right?
>
> Thanks
>
> Ben
>
This was a know bug with the 6.0b1 release, but appears to have been
fixed in the 3-11-05 nightly.

Long title scrolling is working and updating without a problem for me in
SoftSqueeze 2.0a11

Tom Malsbury

kdf
2005-03-11, 11:10
Quoting Ben Osman <ben (AT) osman (DOT) co.uk>:

> After a few months of using version 5 without problems I upgraded my
> Slimserver to the latest version.
>
> Whenever I play some tracks on Softsqueeze (latest version) it plays fine
> but after changing to the next track it doesn't update the Now Playing text
> on Softsqueeze nor the Browser Interface. (the timer increments though)
>
> Is this a known problem or is there something I haven't got right?

It is fixed in the more recent nightly builds:
http://www.slimdevices.com/downloads/nightly/latest/

-kdf