PDA

View Full Version : help with native WMA



2005-02-24, 22:06
The native WMA to wav streaming does not seem to work at all for me. On both
my Squeezebox and on SoftSqueeze (on the same machine as the SlimServer),
SlimServer gives me the following error:

Opening stream failed with error code 0x80070003

When I try to play an album of wma files, the player interface just skips
from file to file and won't play anything. I can't find any similar error in
the message board archives or any similar problem. Does anyone have any idea
what might be going on? I am running WinXPSP2, and WMP 10. The wma files
have no DRM & range from ~96 kbps to rather high VBR.
Any help?

vidurapparao
2005-02-25, 12:11
sales (AT) cutrell (DOT) org wrote:

> The native WMA to wav streaming does not seem to work at all for me.
> On both my Squeezebox and on SoftSqueeze (on the same machine as the
> SlimServer), SlimServer gives me the following error:
>
> Opening stream failed with error code 0x80070003
>
> When I try to play an album of wma files, the player interface just
> skips from file to file and wonít play anything. I canít find any
> similar error in the message board archives or any similar problem.
> Does anyone have any idea what might be going on? I am running
> WinXPSP2, and WMP 10. The wma files have no DRM & range from ~96 kbps
> to rather high VBR.
>
> Any help?
>
>------------------------------------------------------------------------
>
>
>

Error 80070003 "Path not found error"

I'm actually wondering if your problem isn't a format/codec issue, but a
path encoding or parsing error somewhere along the way to wmadec. What's
an example path to one of your WMA files? Are there any Windows
shortcuts involved?

--Vidur

vidurapparao
2005-02-25, 12:49
Vidur Apparao wrote:

> sales (AT) cutrell (DOT) org wrote:
>
>> The native WMA to wav streaming does not seem to work at all for me.
>> On both my Squeezebox and on SoftSqueeze (on the same machine as the
>> SlimServer), SlimServer gives me the following error:
>>
>> Opening stream failed with error code 0x80070003
>>
>> When I try to play an album of wma files, the player interface just
>> skips from file to file and wonít play anything. I canít find any
>> similar error in the message board archives or any similar problem.
>> Does anyone have any idea what might be going on? I am running
>> WinXPSP2, and WMP 10. The wma files have no DRM & range from ~96 kbps
>> to rather high VBR.
>>
>> Any help?
>>
>> ------------------------------------------------------------------------
>>
>>
>>
>
> Error 80070003 "Path not found error"
>
> I'm actually wondering if your problem isn't a format/codec issue, but
> a path encoding or parsing error somewhere along the way to wmadec.
> What's an example path to one of your WMA files? Are there any Windows
> shortcuts involved?

Also, if you can run with the --d_source debugging flag, the log should
show you the command line sent to wmadec. That'll tell us whether the
path is getting mangled before getting to wmadec.