PDA

View Full Version : Settings pcp/jivelite gone after power outage, unable to correct.



Rnee
2019-05-13, 15:21
Hi all

The main player (pcp with jivelite) was powered off the dirty way.
I know that this should not be a problem but time, scrobbling and jivelite settings were gone and even after correcting all, none of them are applied.
Even though in jivelite screen saver settings are still like I configured them, they are not working.
Setting them to another value doesn't make any difference - I did save them in jivelite.

Any idea what might be wrong/how to solve this?
TIA
Rnee

paul-
2019-05-13, 16:19
You need to backup after you make the changes.

Either from the pCP web page, or the piCorePlayer applet in jivelite. The option in the piCorePlayer applet is "Save Settings to SD Card"

mherger
2019-05-13, 22:09
> The main player (pcp with jivelite) was powered off the dirty way.
> I know that this should not be a problem but time, scrobbling and
> jivelite settings were gone and even after correcting all, none of them
> are applied.

Scrobbling settings are stored in LMS. Is it running on the same unit?
That would suffer from unexpected shutdown. Player only should be fine.

--

Michael

Rnee
2019-05-14, 14:22
Hi guys, thanks a lot for helping.
This is solved: the reason for all this was simply the incorrect time.
I have my own NTP server on my lan and pointed all devices to it.
A few days ago I configured a new server and even though the firewall had an exception for the NTP service, it was not reachable.
So by opening the port manually, everything is OK now.

R.