PDA

View Full Version : [MAC] Slimserver not picking up iTunes library



Joe Hickey
2005-01-12, 03:29
Hi all,
I got it to work by setting slim to start up on login, I did this for
both users and now it does pick up the library off of the external
drive.
Thanks for everyone's input.
Now about the issue of slim saying I've got twice as many tunes as I
have...

Joe


On 11 Jan 2005, at 17:43, discuss-request (AT) lists (DOT) slimdevices.com wrote:

> From: S.Ben Melhuish <sben (AT) pile (DOT) org>
> Date: 11 January 2005 03:19:38 GMT
> To: Slim Devices Discussion <discuss (AT) lists (DOT) slimdevices.com>
> Subject: [slim] [MAC] Slimserver not picking up iTunes library
> Reply-To: Slim Devices Discussion <discuss (AT) lists (DOT) slimdevices.com>
>
>
> On Jan 7, 2005, at 10:08 AM, Daniel Cohen wrote:
>
>> On 7/1/05 at 4:47 pm +0000, Joe Hickey wrote
>>> I definitely think it's something to do with slimserver starting up
>>> before the external drive has mounted...
>>
>> It would be possible to create an Applescript, I think, or perhaps a
>> shell script, to start up the SlimServer with a set delay. And then
>> this script could be put in your startup items.
>
> Has anyone tried the hint for automounting external drives at boot
> time at macosxhints.com
> (http://www.macosxhints.com/article.php?story=20031103155828117)? I'm
> not in a state to reboot my Mac just yet, so can't test it out....
>
> -- S. Ben Melhuish

Steven Moore
2005-01-12, 04:55
Good to see you got that one solved, when I get a wrong value a rescan
usually fixes it.

Steven Moore
On 12 Jan 2005, at 10:29 am, Joe Hickey wrote:

> Hi all,
> I got it to work by setting slim to start up on login, I did this for
> both users and now it does pick up the library off of the external
> drive.
> Thanks for everyone's input.
> Now about the issue of slim saying I've got twice as many tunes as I
> have...
>
> Joe
>
>
> On 11 Jan 2005, at 17:43, discuss-request (AT) lists (DOT) slimdevices.com wrote:
>
>> From: S.Ben Melhuish <sben (AT) pile (DOT) org>
>> Date: 11 January 2005 03:19:38 GMT
>> To: Slim Devices Discussion <discuss (AT) lists (DOT) slimdevices.com>
>> Subject: [slim] [MAC] Slimserver not picking up iTunes library
>> Reply-To: Slim Devices Discussion <discuss (AT) lists (DOT) slimdevices.com>
>>
>>
>> On Jan 7, 2005, at 10:08 AM, Daniel Cohen wrote:
>>
>>> On 7/1/05 at 4:47 pm +0000, Joe Hickey wrote
>>>> I definitely think it's something to do with slimserver starting up
>>>> before the external drive has mounted...
>>>
>>> It would be possible to create an Applescript, I think, or perhaps a
>>> shell script, to start up the SlimServer with a set delay. And then
>>> this script could be put in your startup items.
>>
>> Has anyone tried the hint for automounting external drives at boot
>> time at macosxhints.com
>> (http://www.macosxhints.com/article.php?story=20031103155828117)?
>> I'm not in a state to reboot my Mac just yet, so can't test it
>> out....
>>
>> -- S. Ben Melhuish
>