PDA

View Full Version : LMS service is running but port 9000 and 9090 not listening



riker1@gmx.net
2018-10-16, 06:37
Hi

the process is running .

did restart it a couple of time.

Status:

logitechmediaserver.service - LSB: Startup script for the Logitech Media Server
Loaded: loaded (/etc/init.d/logitechmediaserver; bad; vendor preset: enabled)
Active: active (running) since Di 2018-10-16 15:34:12 CEST; 5s ago
Docs: man:systemd-sysv-generator(8)
Process: 1824 ExecStop=/etc/init.d/logitechmediaserver stop (code=exited, status=0/SUCCESS)
Process: 1898 ExecStart=/etc/init.d/logitechmediaserver start (code=exited, status=0/SUCCESS)
CGroup: /system.slice/logitechmediaserver.service
├─1905 /bin/bash /usr/sbin/squeezeboxserver_safe /usr/sbin/squeezeboxserver --prefsdir /var/lib/squeezeboxserver/prefs --logdir /var/log/squeezeboxserver/ --cachedir /var/lib/squeezeboxserver/c
├─1918 /usr/bin/perl /usr/sbin/squeezeboxserver --prefsdir /var/lib/squeezeboxserver/prefs --logdir /var/log/squeezeboxserver/ --cachedir /var/lib/squeezeboxserver/cache --charset=utf8
├─1919 sleep 5
└─3740 /usr/bin/perl /usr/sbin/squeezeboxserver --prefsdir /var/lib/squeezeboxserver/prefs --logdir /var/log/squeezeboxserver/ --cachedir /var/lib/squeezeboxserver/cache --charset=utf8

Okt 16 15:34:12 UB9 systemd[1]: Starting LSB: Startup script for the Logitech Media Server...
Okt 16 15:34:12 UB9 logitechmediaserver[1898]: Making sure that Logitech Media Server is not running first: start-stop-daemon: warning: failed to kill 30192: No such process
Okt 16 15:34:12 UB9 logitechmediaserver[1898]: No process in pidfile '/var/run/logitechmediaserver.pid' found running; none killed.
Okt 16 15:34:12 UB9 logitechmediaserver[1898]: Starting Logitech Media Server.
Okt 16 15:34:12 UB9 systemd[1]: Started LSB: Startup script for the Logitech Media Server.

No error messages in journalctl

netstat is not showing the ports.

Can not connect via web or app 9000 or 9090

Thanks for hints