PDA

View Full Version : Spotty stops after one song



banksey
2018-05-08, 14:00
I have the Spotty plugin doing Spotify connect on an old Squeezebox 1, which is truly marvellous.
However, after upgrading my Logitech Media Server from 7.7.5 to 7.7.6 it will only play one song and then it stops. I can make it play another one, but it stops after that as well.
If I go to the Spotify app / Devices available on my computer or phone and change away from the Squeezebox, the problem goes away.

This is really disappointing. Does anyone know how I might fix it? Would "downgrading" to 7.7.5 work and if so, where can I get it?

Thanks,

David

iMac i7 27" late 2013 OSX El Capitan 10.11.6
Spotify 1.0.80.474

banksey
2018-05-09, 06:06
stop press: sorry, I worked out how to downgrade to 7.7.5 but it did not solve the problem.

Mnyb
2018-05-09, 08:03
Try 7.9.1 or 7.9.2

mherger
2018-05-09, 08:14
> Try 7.9.1 or 7.9.2

Are you saying Connect mode does work for you?

--

Michael

banksey
2018-05-09, 10:39
Downgrading caused all sorts of frightening problems, so eventually I upgraded to 7.9.1 which is higher than the "latest version" at https://www.mysqueezebox.com/download.

That fixed it.

I'll leave it alone from now on...

pavowren
2018-06-26, 08:08
i'm on pCP 3.5.0 with LMS 7.9.2.
suddenly this morning, Spotty stops after each song and I have to manually start it again.
from the sound of it, it plays split second of the next song and then stops.

any idea what's causing this?

slartibartfast
2018-06-26, 09:05
Are you playing using connect or LMS?
i'm on pCP 3.5.0 with LMS 7.9.2.
suddenly this morning, Spotty stops after each song and I have to manually start it again.
from the sound of it, it plays split second of the next song and then stops.

any idea what's causing this?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

slartibartfast
2018-06-26, 09:20
Just tried using Connect and I see the same thing. I also had to switch helper from "hf" to "muslhf" for my touch and one of my radios to appear as players (LMS on Raspberry Pi).
i'm on pCP 3.5.0 with LMS 7.9.2.
suddenly this morning, Spotty stops after each song and I have to manually start it again.
from the sound of it, it plays split second of the next song and then stops.

any idea what's causing this?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

pavowren
2018-06-26, 09:28
Are you playing using connect or LMS?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Connect.
i'm about to try the good old uninstall/install process.

slartibartfast
2018-06-26, 09:39
Try changing the helper in the app settings from "hf" to "muslhf". I have played three songs using that setting. No idea why.
Connect.
i'm about to try the good old uninstall/install process.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

pavowren
2018-06-26, 09:45
Try changing the helper in the app settings from "hf" to "muslhf". I have played three songs using that setting. No idea why.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Restarting LMS did the job!
who know what caused the problem? mysteries of software...