PDA

View Full Version : Spotty + Spotify app



Snyrkill
2018-01-05, 16:58
I have LMS 7.9.0 - 1488878280 running on my Linux box. I also have Touch, Firmware: 7.8.0-r16754.

Spotty works fine if I use the Squeeze Commander app (or the Touch interface). However, if I use the original Spotify app to play on "Devices available", my Touch is listed, but if I select it nothing happens.

Nothing is displayed in the log so I'm wandering what to look for.

Any ideas?

mherger
2018-01-05, 22:03
> Nothing is displayed in the log so I'm wandering what to look for.

You can set logging for plugin.spotty to INFO to get more information.

--

Michael

Snyrkill
2018-01-06, 04:44
> Nothing is displayed in the log so I'm wandering what to look for.

You can set logging for plugin.spotty to INFO to get more information.

--

Michael

Thanks Michael.
I did this and was instructed to install 7.9.1. So I downloaded and installed logitechmediaserver_7.9.1~1513951369_amd64.deb.

Now things are a bit different: The Spotify app actually streams the song to my device, I see the seconds count (in 7.9.0 it was "stuck" and didn't move at all). However, nothing is displayed on the Touch and nothing plays. :(

Best regards,
-Snorri

Snyrkill
2018-01-08, 13:06
Thanks Michael.
I did this and was instructed to install 7.9.1. So I downloaded and installed logitechmediaserver_7.9.1~1513951369_amd64.deb.

Now things are a bit different: The Spotify app actually streams the song to my device, I see the seconds count (in 7.9.0 it was "stuck" and didn't move at all). However, nothing is displayed on the Touch and nothing plays. :(

Best regards,
-Snorri

And to add: Nothing is displayed in the log when the songs stream.

mherger
2018-01-08, 13:25
> And to add: Nothing is displayed in the log when the songs stream.
But only in Connect mode? When selecting content through LMS, that would
work? Sounds unlikely, but then...

When you go to Settings/Advanced/Spotty, it would tell you what helper
application and version it was using. What is it?

--

Michael

Snyrkill
2018-01-09, 11:29
> And to add: Nothing is displayed in the log when the songs stream.
But only in Connect mode? When selecting content through LMS, that would
work? Sounds unlikely, but then...

When you go to Settings/Advanced/Spotty, it would tell you what helper
application and version it was using. What is it?

--

Michael

Helper app is:
/var/lib/squeezeboxserver/cache/InstalledPlugins/Plugins/Spotty/Bin/i386-linux/spotty-x86_64 (v0.8.1)

When I connect via LMS then stuff like this is displayed in the log:[18-01-09 18:22:33.4814] Plugins::Spotty::API::_call (1284) Trying to read from cache for browse/featured-playlists?country=IS&limit=50&locale=en_US&timestamp=2018-01-09T18%3A20%3A00
[18-01-09 18:22:33.4831] Plugins::Spotty::API::_call (1287) Returning cached data for browse/featured-playlists?country=IS&limit=50&locale=en_US&timestamp=2018-01-09T18%3A20%3A00
[18-01-09 18:22:33.4912] Plugins::Spotty::API::_call (1284) Trying to read from cache for me/albums?limit=50
[18-01-09 18:22:33.5011] Plugins::Spotty::API::_call (1287) Returning cached data for me/albums?limit=50
[18-01-09 18:22:33.5371] Plugins::Spotty::API::_call (1284) Trying to read from cache for albums/4f7U9Rycl2d3KMLoiEZtve?limit=50&market=from_token&offset=0
[18-01-09 18:22:33.5377] Plugins::Spotty::API::_call (1287) Returning cached data for albums/4f7U9Rycl2d3KMLoiEZtve?limit=50&market=from_token&offset=0
[18-01-09 18:22:33.5458] Plugins::Spotty::Plugin::purgeAudioCacheAfterXTrac ks (409) Played 1 song(s) since last audio cache purge.
[18-01-09 18:22:33.5852] Plugins::Spotty::Plugin::purgeAudioCacheAfterXTrac ks (409) Played 2 song(s) since last audio cache purge.

but nothing when I use the Spotify app.

Thanks,
-Snorri