PDA

View Full Version : SB Radio Odd Behaviour



loz2103
2017-10-24, 07:24
Hi all,

So I've been experiencing some odd behavior with my SB radio:

1.) Gets stuck in a mode when it randomly pauses after a couple of songs. Touching any button, including jog dial, unpauses.
2.) Alarm stops working.
3.) 'Now playing' image gets stuck and won't change when contents has been changed.
4.) All of the above in fixed with a reboot of hardware.

FW is 7.7.3-r16676, running LMS 7.9.0, however it did this whilst I was running LMS 7.7.x. I have another SB radio with the same FW and it never happens to this device.

Anyone else have these issues?

Cheers,

Loz

adhawkins
2017-10-24, 13:52
Hi,

In article <loz2103.86vihb (AT) no-mx (DOT) forums.slimdevices.com>,
loz2103<loz2103.86vihb (AT) no-mx (DOT) forums.slimdevices.com> wrote:
> 1.) Gets stuck in a mode when it randomly pauses after a couple of
> songs. Touching any button, including jog dial, unpauses.

My daughter's radio has done this a couple of times recently. I rebooted the
radio which seems to have cleared it. Give that a go?

> 4.) All of the above in fixed with a reboot of hardware.

Ah, should read the whole message first :)

> FW is 7.7.3-r16676, running LMS 7.9.0, however it did this whilst I was
> running LMS 7.7.x. I have another SB radio with the same FW and it never
> happens to this device.
>
> Anyone else have these issues?

I get occasional glitches with mine, I generally just reboot the hardware
and see if that causes it.

Andy

toby10
2017-10-25, 03:38
I have another SB radio with the same FW and it never happens to this device.

Both are using WiFi on same network? Tried swapping locations of Radio's?

loz2103
2017-10-25, 03:50
Both are using WiFi on same network? Tried swapping locations of Radio's?Yep. Seems to be location independent.

Sent from my A0001 using Tapatalk