PDA

View Full Version : Server keeps crashing!



David Miller
2005-01-03, 04:13
Lately, (both) my squeezeboxes have begun reporting a 'lost contact
with wireless network' error. Having ascertained that there was nothing
wrong with the network and after attempting manual resets to no avail,
I discovered that each time this happens, the server (5.4 running under
Jaguar:Mac OS10.2.8) turned out to have stopped, presumably crashed.
After restarting, all is well again, until the server crashes again
that is. These crashes only occur when I'm browsing music lists from
the squeezebox and are most frequent when my two boxes are
synchronised.
Any suggested remedies would be appreciated as my server is in the
attic!

dean
2005-01-05, 22:08
Hi David,

Can you look in your Library -> Logs folder and grab the slimserver.log
file there and post it or e-mail it to me?

That would give us an indication as to what's killing the server.

-dean

On Jan 3, 2005, at 3:13 AM, David Miller wrote:

> Lately, (both) my squeezeboxes have begun reporting a 'lost contact
> with wireless network' error. Having ascertained that there was
> nothing wrong with the network and after attempting manual resets to
> no avail, I discovered that each time this happens, the server (5.4
> running under Jaguar:Mac OS10.2.8) turned out to have stopped,
> presumably crashed. After restarting, all is well again, until the
> server crashes again that is. These crashes only occur when I'm
> browsing music lists from the squeezebox and are most frequent when my
> two boxes are synchronised.
> Any suggested remedies would be appreciated as my server is in the
> attic!
>
>