PDA

View Full Version : Very lost without Spotify. Plug in?



Ikabob
2017-09-19, 18:58
Is there a pluggin for Spotify? I've been away from this forum for a while. Recently I installed a new router system and either coincidentally or accidentally when I went to listen to Spotify recordings they were non playable.
I now have no way to choose recordings. My Playlists that have Spotify albums in them are non playable.
Is there a plugin like there was in the past and perhaps after my new router I need to reinstall? I would appreciate any help
with this Spotify loss. I have a premium subscription but I’ll have to drop it if it’s no longer compatible with SB. I’ll be very very disappointed. THANK YOU.
Ikabob

BoomX2
2017-09-19, 19:19
Is there a pluggin for Spotify? I've been away from this forum for a while. Recently I installed a new router system and either coincidentally or accidentally when I went to listen to Spotify recordings they were non playable.
I now have no way to choose recordings. My Playlists that have Spotify albums in them are non playable.
Is there a plugin like there was in the past and perhaps after my new router I need to reinstall? I would appreciate any help
with this Spotify loss. I have a premium subscription but Iíll have to drop it if itís no longer compatible with SB. Iíll be very very disappointed. THANK YOU.
IkabobTry spotty

Uninstall/delete your old spotify plugins first.

Sent from my SAMSUNG-SM-G891A using Tapatalk

Stig Nygaard
2017-09-19, 23:06
Is there a pluggin for Spotify?

You posted in the Spotty thread the other day. I understand you didn't care reading the whole thread, but didn't you at least read first post to see what the thread was about?

slartibartfast
2017-09-19, 23:34
Is there a pluggin for Spotify? I've been away from this forum for a while. Recently I installed a new router system and either coincidentally or accidentally when I went to listen to Spotify recordings they were non playable.
I now have no way to choose recordings. My Playlists that have Spotify albums in them are non playable.
Is there a plugin like there was in the past and perhaps after my new router I need to reinstall? I would appreciate any help
with this Spotify loss. I have a premium subscription but Iíll have to drop it if itís no longer compatible with SB. Iíll be very very disappointed. THANK YOU.
IkabobLike everyone else says install Spotty. What are you running LMS on?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk