PDA

View Full Version : radios disappeared



steff
2017-06-13, 15:38
when I setup the very first time my piCorePlayer on Rpi3, the "internet radio" folder was full of channel to list at.
Now they are gone! it is totally empty.

Why?
Any idea?

Mnyb
2017-06-13, 19:44
Where is LMS running ? Sounds like it lost connection to mysqueezebox.com or encountered a DNS problem at startup.

steff
2017-06-14, 01:53
Where is LMS running ? Sounds like it lost connection to mysqueezebox.com or encountered a DNS problem at startup.

it is Raspberry 3
everything is running in the very same raspberry, so the LMS is installed locally.
It is specified to look at the LMS at 127.0.0.1

sbp
2017-06-14, 01:57
I don't know if you are using piCorePlayer or not for this.
But I have seen something similar if LMS starts before an internet connection has been established during the boot process. In pCP we should have a script in place that will postpone the start of LMS until it is connected to the Internet.

You could try to restart LMS - then I think it will find the radio stations.

Mnyb
2017-06-14, 02:01
I don't know if you are using piCorePlayer or not for this.
But I have seen something similar if LMS starts before an internet connection has been established during the boot process. In pCP we should have a script in place that will postpone the start of LMS until it is connected to the Internet.

You could try to restart LMS - then I think it will find the radio stations.

Yers restart LMS only dont reboot pi .) this usually solves it.

steff
2017-06-15, 14:26
Yers restart LMS only dont reboot pi .) this usually solves it.

ok, then it works.

many thanks for your help.

Now... ho to avoid the LMS to start before the network ?