PDA

View Full Version : Disable volume control on a Classic



wortgefecht
2017-05-21, 13:01
I just setup a Classic together with a small JVC amp in a new room. Now I noticed that the volume control on the JVC amp's remote also changes the volume on the Classic. Is there a way to disable the volume setting on the Classic or is it possible to set a fixed volume through LMS?

Gesendet von meinem Nexus 6 mit Tapatalk

karlek
2017-05-21, 13:17
On LMS-Settings-Players choose in the Drop Down Field IR-Remote, or so. There you can (de)select different IR Codesets. Among them you'll find JVC.

Edit: It's called just Remote (Fernbedienung).

wortgefecht
2017-05-21, 15:14
Thanks, found it. Worked!

Gesendet von meinem Nexus 6 mit Tapatalk