PDA

View Full Version : How to synchronize 2 SoftSqueeze ?



musicales
2004-12-30, 02:32
Hello,

(The previous body's mail seems to disapear)

I have a SqueezeBox and 2 PC with SoftSqueeze. I can only synchronize the SqueezeBox with only one SoftSqueeze. How can I synchronize the SqueezeBox with the 2 SoftSqueeze ?

And if I only use 2 SoftSqueeze (without SqueezeBox), how can I synchronize the two SoftSqueeze together ?

Thank for your help

rtitmuss
2005-01-13, 13:44
In the Synchronize menu on the squeeze box you should be able to keep
adding additional players into the sync group.

If you only can see one Softsqueeze player in the menu make sure that
your two Softsqueze players have different mac addresses in the
Softsqueeze preferences menu.

Regards,
Richard


On 30 Dec 2004, at 09:32, musicales wrote:

> Hello,
>
> (The previous body's mail seems to disapear)
>
> I have a SqueezeBox and 2 PC with SoftSqueeze. I can only synchronize
> the SqueezeBox with only one SoftSqueeze. How can I synchronize the
> SqueezeBox with the 2 SoftSqueeze ?
>
> And if I only use 2 SoftSqueeze (without SqueezeBox), how can I
> synchronize the two SoftSqueeze together ?
>
> Thank for your help
>
>