PDA

View Full Version : Browse artwork error, but only on the host machine



Anthony James
2004-12-09, 13:51
Running Firefox 1.0 as the browser on the remote machine i get no issues.

When I browse artwork on the server i get an internet explorer script
error, line 62, char 22, expected ';' message.

I've tried rebooting and i'm not aware that i've installed or
uninstalled anything since it was last working.

dean
2004-12-10, 14:37
Anthony,

What skin are you using when you see this error?

-dean

On Dec 9, 2004, at 12:51 PM, Anthony James wrote:

> Running Firefox 1.0 as the browser on the remote machine i get no
> issues.
>
> When I browse artwork on the server i get an internet explorer script
> error, line 62, char 22, expected ';' message.
>
> I've tried rebooting and i'm not aware that i've installed or
> uninstalled anything since it was last working.
>

Anthony James
2004-12-11, 02:13
on Fri, 10 Dec 2004 13:37:34 -0800, dean blackketter
<dean (AT) slimdevices (DOT) com> wrote:
> Anthony,
>
> What skin are you using when you see this error?

Sorry - i realised as just after i sent this that i hadnt specified the skin.

Fishbone

Anthony James
2004-12-24, 08:01
I'm still getting this error on Browse Artwork on the host machine. I
installed the latest nightly tonight to see if that solved it and i've
cleared the cache and rescanned the library as well.

Running Firefox 1.0 as the browser on the remote machine i get no issues.
When I browse artwork on the server i get an internet explorer script
error message.
error, line 62, char 22, expected ';'
each time i go to a page of artwork. ignoring the error enables me to
see and browse.

AJ