PDA

View Full Version : Anyone able to diagnose why LA radio station 'The Sound 100.3' is no longer working?



paulster
2014-12-29, 14:19
This station stopped working a couple of months ago. The track information and artwork still works, but no audio.

URL is http://opml.radiotime.com/Tune.ashx?id=s33432&formats=aac,ogg,mp3,wma,wmvoice&partnerId=16&serial=6107f7282b55b21e88fdd39c65973756

Anyone have any clues?

toby10
2014-12-30, 02:58
Plays fine for me. What player are you using? Playing it from the menus (Radio > World > Find City > ...... ) or from your Favorites?

paulster
2014-12-30, 09:21
Plays fine for me. What player are you using? Playing it from the menus (Radio > World > Find City > ...... ) or from your Favorites?

Squeezelite. I replaced all my hardware players, so I'll maybe have to dig one out to test. That said, I've been playing it from my Favorites, so I'll try your navigation method first in case the link has changed.

It has always worked just fine on Squeezelite before.

SlimChances
2014-12-30, 10:05
Not working here either using Radio > World > Find City > ......

toby10
2014-12-30, 10:29
Still working fine for me. Strange.

paulster
2014-12-30, 10:40
Are you guys using hardware players or Squeezelite? I wonder if that has become a factor for some reason.

toby10
2014-12-30, 11:58
SB Radio hardware player, using World > City > ......

T-bird
2014-12-31, 03:36
Tested on my SB Touch and in Tunein app on Android phone and none is working
Maybe location restrictions as I'm a swed

paulster
2014-12-31, 10:02
Possible, but it shouldn't be a location restriction for me as I'm actually in Los Angeles and it doesn't work for me either!