PDA

View Full Version : Browse Playlist



Joseph Dell'Orfano
2004-12-04, 23:45
Hi all. I just set up my squeeze box today and realized that I cannot
browse my playlists from the unit, only from the PC (running linux -
fedora core 1). Any fix for this? Or am I missing something stupid? I
didn't see this in the archives, so maybe it's just me...

Thanks

-Joe D

kdf
2004-12-05, 00:13
Quoting Joseph Dell'Orfano <fullgo (AT) dellorfano (DOT) net>:

> Hi all. I just set up my squeeze box today and realized that I cannot
> browse my playlists from the unit, only from the PC (running linux -
> fedora core 1). Any fix for this? Or am I missing something stupid? I
> didn't see this in the archives, so maybe it's just me...
>
its a submenu of "browse music", press right then up or down.

-kdf

Joseph Dell'Orfano
2004-12-05, 12:11
Thanks for your speedy reply! I had hoped that it was such a simple
problem, but alas it is not. "Browse Playlist" does not appear on any
menu or submenu, including the "browse music" menu as suggested. It
doesn't appear to be an option when I try to set up the player menus
from the server either. Is this a known problem or a bug with the latest
version??

-Joe


On Sun, 2004-12-05 at 02:13, kdf wrote:
> Quoting Joseph Dell'Orfano <fullgo (AT) dellorfano (DOT) net>:
>
> > Hi all. I just set up my squeeze box today and realized that I cannot
> > browse my playlists from the unit, only from the PC (running linux -
> > fedora core 1). Any fix for this? Or am I missing something stupid? I
> > didn't see this in the archives, so maybe it's just me...
> >
> its a submenu of "browse music", press right then up or down.
>
> -kdf
>