PDA

View Full Version : scanning



randogrulz
2014-08-23, 09:29
i have like 7 1/2 tb of music. i try to rescan for new music and it never seems to want to scan very far. so what i have to do is delete everything logitech squeezebox and reinstall it. then i am able to rescan and most of the time it works. is it i have too music music or is there something else wrong?

toby10
2014-08-23, 10:22
Guessing you have a low powered computer? Like a NAS? Tried clearing the LMS cache folder instead of a complete reinstall?

randogrulz
2014-08-31, 16:32
Guessing you have a low powered computer? Like a NAS? Tried clearing the LMS cache folder instead of a complete reinstall?

I did that it cleared my files and scanned the files anew. which is ok as it is one less step.thanks for your help