PDA

View Full Version : Squeezebox firmware gripe



Robert Moser II
2003-11-25, 20:21
I finally got my Linux box functional, and have been switching between
running the server under Linux and Windows (two different boxes). My
complaint is that there isn't an easy way to change the SlimServer
accessed by the Squeeze.

To switch servers I have to go through all the wireless setup steps
before it looks for all the SlimServers on my network. Since I use
128bit WEP, that means around 30 presses of the right button.

There should be an option to repoint the Squeeze that require far fewer
button presses.

Robert

dean
2003-11-25, 23:11
Excellent suggestion. I'll take care of it

-dean

On Nov 25, 2003, at 7:21 PM, Robert Moser II wrote:

> I finally got my Linux box functional, and have been switching between
> running the server under Linux and Windows (two different boxes). My
> complaint is that there isn't an easy way to change the SlimServer
> accessed by the Squeeze.
>
> To switch servers I have to go through all the wireless setup steps
> before it looks for all the SlimServers on my network. Since I use
> 128bit WEP, that means around 30 presses of the right button.
>
> There should be an option to repoint the Squeeze that require far
> fewer button presses.
>
> Robert
>
>