PDA

View Full Version : Rhapsody - anyone else having any problems with it lately?



poohsan
2014-01-28, 11:35
Just started a few days ago - I cannot get Rhapsody to play on my sb touch - it looks like it's going to, and then the SB just reboots. I can play pandora on it, I can get to rhapsody from my ipad and laptop, but for some reason it stopped working on the touch.

kidstypike
2014-01-28, 11:47
Just started a few days ago - I cannot get Rhapsody to play on my sb touch - it looks like it's going to, and then the SB just reboots. I can play pandora on it, I can get to rhapsody from my ipad and laptop, but for some reason it stopped working on the touch.

Yes, anyone trying to access Rhapsody on their Touch or Radio is having the same problem - somethings broken - search the forum, plenty of hits :)

poohsan
2014-01-28, 12:29
ah, guess I should search first, ask later... :D

http://forums.logitech.com/t5/MySqueezebox-com-Squeezebox/MySqueezebox-com-Outage-Notification-1-24-2014/td-p/1183599

thanks!