PDA

View Full Version : Live365



Mark Sayers
2004-11-24, 14:24
Sorry if anyone has seen this already, but I haven't received a slim discuss
email since Sunday... Yet one turned up today. Odd

Anyway.

From the live365 plug nightly build 23.11.04, the new error log for
d_plugins is:

2004-11-24 07:59:27.6156 Live365.protocolHandler requested:
live365://www.live365.com/play/djmikemetz?sessionid=slayaz:583ggycthp9Rs
(djmikemetz)
2004-11-24 07:59:27.6735 Live365.protocolHandler got an unexpected response:
HTTP/1.0 302 Moved Temporarily
Date: Wed, 24 Nov 2004 07:59:27 GMT
Via: HTTP/1.1 ntl_site (Traffic-Server/5.2.4-59306 [c s f ])
Proxy-agent: Traffic-Server/5.2.4-59306
Location:
http://www.live365.com//www.live365.com/play/djmikemetz?sessionid=slayaz:583
ggycthp9Rs
Content-Length: 500
Content-Type: text/html

<HTML>
<HEAD>
<TITLE>Document Has Moved</TITLE>
</HEAD>

<BODY BGCOLOR="white" FGCOLOR="black">
<H1>Document Has Moved</H1>
<HR>

<FONT FACE="Helvetica,Arial"><B>
<TEXTAREA READONLY rows="2" cols="75">
Description: The document you requested,
"http://live365//www.live365.com/play/djmikemetz?sessionid=slayaz:583ggycthp
9Rs" has moved to a new location.
The new location is
"http://www.live365.com//www.live365.com/play/djmikemetz?sessionid=slayaz:58
3ggycthp9Rs".
</TEXTAREA>
</B></FONT>
<HR>
</BODY>

Hope that helps or makes sense.


On 22/11/04 1:37 AM, "Jim" <jim1128 (AT) comcast (DOT) net> wrote:

> Beesley, S wrote:
>> Hi,
>>
>> I am trying to use Live365 (I have now signed up and entered my login
>> details on the SlimServer). ShoutCAST and RadioIO work fine. I can get
>> as far as choosing the Live365 station to play and then when I press
>> play my SBG and also SoftSqueeze all loose contact with the Slim Server?
>>
>> I am running the latest build and Windows XP SP2
>
> What's the log output if you run the server with --d_plugins ?
>
> J
>

dean
2004-11-24, 16:03
It looks like the Live365 plugin is expecting a specific response from
Live365 and that they've changed their syntax.

A quick fix would be to change the line 546 in the Live365 plugin:

$response =~ /^HTTP\/1.1 302 Found/ or do {

to:

$response =~ /^HTTP\/1.1 302/ or do {

-dean


On Nov 24, 2004, at 1:24 PM, Mark Sayers wrote:

> Sorry if anyone has seen this already, but I haven't received a slim
> discuss
> email since Sunday... Yet one turned up today. Odd
>
> Anyway.
>
>> From the live365 plug nightly build 23.11.04, the new error log for
> d_plugins is:
>
> 2004-11-24 07:59:27.6156 Live365.protocolHandler requested:
> live365://www.live365.com/play/djmikemetz?sessionid=slayaz:
> 583ggycthp9Rs
> (djmikemetz)
> 2004-11-24 07:59:27.6735 Live365.protocolHandler got an unexpected
> response:
> HTTP/1.0 302 Moved Temporarily
> Date: Wed, 24 Nov 2004 07:59:27 GMT
> Via: HTTP/1.1 ntl_site (Traffic-Server/5.2.4-59306 [c s f ])
> Proxy-agent: Traffic-Server/5.2.4-59306
> Location:
> http://www.live365.com//www.live365.com/play/djmikemetz?
> sessionid=slayaz:583
> ggycthp9Rs
> Content-Length: 500
> Content-Type: text/html
>
> <HTML>
> <HEAD>
> <TITLE>Document Has Moved</TITLE>
> </HEAD>
>
> <BODY BGCOLOR="white" FGCOLOR="black">
> <H1>Document Has Moved</H1>
> <HR>
>
> <FONT FACE="Helvetica,Arial"><B>
> <TEXTAREA READONLY rows="2" cols="75">
> Description: The document you requested,
> "http://live365//www.live365.com/play/djmikemetz?sessionid=slayaz:
> 583ggycthp
> 9Rs" has moved to a new location.
> The new location is
> "http://www.live365.com//www.live365.com/play/djmikemetz?
> sessionid=slayaz:58
> 3ggycthp9Rs".
> </TEXTAREA>
> </B></FONT>
> <HR>
> </BODY>
>
> Hope that helps or makes sense.
>
>
> On 22/11/04 1:37 AM, "Jim" <jim1128 (AT) comcast (DOT) net> wrote:
>
>> Beesley, S wrote:
>>> Hi,
>>>
>>> I am trying to use Live365 (I have now signed up and entered my login
>>> details on the SlimServer). ShoutCAST and RadioIO work fine. I can
>>> get
>>> as far as choosing the Live365 station to play and then when I press
>>> play my SBG and also SoftSqueeze all loose contact with the Slim
>>> Server?
>>>
>>> I am running the latest build and Windows XP SP2
>>
>> What's the log output if you run the server with --d_plugins ?
>>
>> J
>>
>
>
>
>