PDA

View Full Version : Logitech Media Server



Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38

  1. Old devices and Wifi connections (5GHZ)
  2. Players drop out for no reason all the time
  3. 'Special characters' not displaying correctly
  4. LMS under Win7 Crashing
  5. LMS Server Not Allowing Devices to Connect
  6. Can't connect to LMS through browser
  7. LMS on Raspberry Pi and general purpose OS
  8. gettting Unhandled WAV chunk on scan
  9. LMS apache reverse proxy
  10. LMS not completing 'Clear Library and Rescan'?
  11. Problem with Latest Nightly and Android Squeezer
  12. LMS no longer finds my music
  13. Control Audio Receiver volume from LMS
  14. Web Interface LMS Default Interface
  15. LMS 7.9.0 on Windows 10 startup not working
  16. no 3rd party plugins in LMS 7.9.0
  17. CPAN vs slimserver-vendor
  18. How to use Virtual Libraries in LMS 7.9
  19. Renaming Players
  20. LMS 7.9 will not stay connected
  21. LMS cant see my audio filed and folders on qnap
  22. SB3 LMS 7.9.x rebuffering of LOCAL not streaming files
  23. Information overload
  24. LMS Stops Periodically
  25. Routing of different conversion rules and formats to player by MACs
  26. Help calling playlists with spaces in the name through URL
  27. m3u playlist not reading all tracks
  28. LMS saved settings
  29. At Wit's End, Scanner is dead
  30. TIDAL playing 3/4 of each track when players are synced.
  31. LMS as a Service
  32. Lost Settings - Part 2
  33. Spotify/Tidal work okay?
  34. moving media server 7.7.5 to new computer
  35. Artwork getting applied to totally different tracks in totally different directories
  36. Logitech Media Server Web Interface wird nicht richtig dargestellt
  37. Continually getting Media Server updates notices.
  38. Missing icon in System Tray
  39. Display refreshes after sending text to display
  40. Static Bursts at end of playlist
  41. Server keeps crashing
  42. FLAC Problem with Deezer and Tidal
  43. PLaylists save
  44. Search No Longer Works?
  45. LMS doesn't start on Fedora 25
  46. Display issue Library Views name inweb gui
  47. Duplicate Player
  48. Play Album XY via Command line on Raspi
  49. APM Marketplace Podcast Won't Play
  50. Server errors after latest 7.9.0 update
  51. Web Interface display configuration
  52. Feed and control Digital radio intosqueezebox ecosystem?
  53. UE Boom 2
  54. View by genre
  55. Creating more favo(u)rites
  56. Getting "400 bad request" errors for almost all podcasts.
  57. Logitech Media Server won't load in browsers after updating Kaspersky
  58. Troubleshooting a VM install on win10 under MacOS sierra
  59. LMS always stopping
  60. Where is podcast file accessed by LMS podcast plugin located?
  61. LMS 7.9 Update Frequency
  62. Running LMS on a Synology DS209
  63. What is best way to transfer my LMS server to a different Mac computer?
  64. Need help installing plugins. [Details inside].
  65. lockups on LMS 7.9
  66. Command line on Windows to Start/Stop LMS
  67. A massive thanks to maintainers
  68. Local Station won't play via Tunein URL
  69. LMS suddenly stopped working
  70. importing files to logitech media server?
  71. Bluetooth issues
  72. problem with non-Latin characters
  73. Scanner does not avoid shortcut loops
  74. Scanner ignores album title "0"
  75. Media Server either does not launch
  76. Odd streaming issue with receivers
  77. LMS Stopping and other weirdness
  78. Max supported perl version for LMS on x86 64 bit
  79. Squeeze Cntrl app no longer switches between MySB.com and LMS ..
  80. Logitech Media Server will not log onto squeezebox.com
  81. Can't install LMS on Windows Server 2012 R2
  82. LMS on WD MyBookLive does not finish scanning
  83. Can't Upgrade to 7.9.x TS-219, Doesn't Recognize Tarball
  84. Forcing LMS to bypass a VPN for BBC radio
  85. Raspberry Pi Installation using BerryBoot i.e. from disk image (db etc. locations)
  86. LMS won't send audio to Max2Play running on Raspberry Pi [Details inside]
  87. Display bug with LMS web interface
  88. Prevent shutdown of server while clients connected
  89. LMS as UPnP client from another UPnP server shows only a little part of the content
  90. Log spammed every 10 seconds w/DBIx::Class::ResultSet::single(): Query returned more
  91. LMS 7.9 times out on Spotify Playlist
  92. LMS just lost apps...
  93. LYRICS vs UNSYCHED LYRICS
  94. Squeezeboxserver won't start Raspberry Pi
  95. Great new server hardware
  96. LMS crashes
  97. No music files available in Squeezebox player on iPad
  98. Library scan problem.
  99. Squeezebox jumping to next track
  100. A few questions about the Triode SPOTIFY Plugin for my SB2. (playlist slow!)
  101. LMS 7.9.0 new web gui?
  102. Player Display oddity
  103. Updated to 7.9.0 - 1484464959 @ Sun Jan 15 and now the log is flooded....
  104. Spotify disappeared
  105. Intel Atom 1.6GHz 2GB RAM - Linux LMS build?
  106. lms in continous restart loop.. desperately missed...
  107. Contributing to source code / building on Windows
  108. Don't Stop The Music / LastMix
  109. Advice on moving LMS 7.9 from old Win7 box to new Win10 box
  110. Latest LMS on Qnap TS-209 II
  111. LMS X64 aware
  112. LMS 7.7.5 can not be connected via WEB console.
  113. HTTPS and Podcasts
  114. Adminesterative Privelage ??? Media server Windows 10
  115. LMS & Spotify, how to get this working
  116. Qnap bad day!
  117. Missing Spotify Menu + Rick Rolling again!!
  118. Can't Change MySqueexebox.com user and password in LMS
  119. All music files with Chinese and Japanese names missing after scan
  120. Artwork not displayed
  121. "Date modified" being updated by . . . what? "New Music" is thus wrong.
  122. Can't connect to mysqueezebox.com from LMS
  123. Can't add a particular podcast to LMS
  124. Can't stream mp3 files from SSL secured server?
  125. LMS not finding music files. Help!
  126. URL for radio station worked in LMS 7.8 but not in 7.9 - maybe the https problem?
  127. Send http commands from LMS to other devices
  128. Radio pausing after recent server update
  129. Microsoft Edge Browser - LMS*web interface unusable
  130. Change app name
  131. Location of current versions
  132. Fade in not working when alarm goes off
  133. SSOTS optware
  134. LMS 7.9 Nightly stops working after some time
  135. Server.log not showing date and time for each entry?
  136. LMS quits playing after a song or two
  137. Retrieve current playlist in Tasker/Autosqueeze
  138. LMS : Qobuz plugin stops on connect
  139. Streaming Remote FLAC > PCM & Local 24/192
  140. Open music folder from plugin or CLI?
  141. Can playlists have their own artwork?
  142. Request for correction in Dutch language
  143. Mp3 stream bitrate limiting
  144. LMS keeps stopping
  145. Unresponsive LMS
  146. Getting app to work in LMS
  147. No songs or streams playing (but all connected ok)
  148. LMS Changed Language Over NIght
  149. Lots of errors on server log
  150. Genre-Classical-Various Artists mixed up ?
  151. [Howto] play Ogg Opus files
  152. Transcode / Resample Custom-convert.conf
  153. Spotify error
  154. Windows 10 / Chrome strangeness
  155. Cool story bro' ...
  156. iTunes tags - "Work" "Movement" "Name" and LMS
  157. LMS 7.9 doesn't start anymore
  158. Cannot connect to LMS on port 9000
  159. Switching between HD ans SD Tracks - No audio
  160. How to get the scan to put all albums under one instance of an artist
  161. Why does Picture Gallery keep installing itself
  162. LMS 7.9.0 Stopping After Alarm Triggers and other issues
  163. Spotify Lossless streaming being trialled now.
  164. How to reduce scanning time
  165. LMS nightly crashes
  166. Apple Music AAC
  167. LMS on Qnap HS210 issues
  168. NPR Live stream
  169. LMS 7.8 lame process using a lot of CPU on QNAP 219
  170. Losing apps
  171. volume control transporter before or after custom-convert.conf?
  172. Please help with scanner on macOS
  173. Playlist edit command is slower then playlist add command with large playlists
  174. Length restriction on tags or file paths?
  175. Restart now Restart Later loop
  176. Operating system requirements
  177. Remove volume control for fixed volume sources
  178. 24/96 FLAC files streamed directly to Transporter not working properly
  179. LMS Update Procedure
  180. Logitech Media Server 7.9.0 is out!
  181. YouTube plugin disappeared
  182. piCoreplayer and "my apps"
  183. SB3 only connects to LMS when laptop is wired in, not wirelessly
  184. LMS 7.9.0 not playing mp3 files
  185. Plugin guide or add on apps?
  186. Tidal App not displaying in My Apps
  187. Status of 7.9.1
  188. Official spotify app does not work with Spotify Family account
  189. Tunein Radio Missing Local Stations
  190. Playlists gone missing
  191. New 7.9 Settings link not working
  192. Radio clock wrong after restarting raspberry Pi
  193. LMS 7.9.1 not loading on ReadyNAS Duo Sparc
  194. LMS 7.9 firmware version?
  195. LMS 7.9.1 not downloading firmware
  196. No remote controll for mysqueezebox (classic)
  197. Album tag shows up as "ARRAY(0xd74c) - box" for a single flac file ..
  198. DLNA/Upnp Media Interface V1 not working in LMS 7.9
  199. irBlaster Plugin Missing in 7.9.0
  200. MyApps list is empty on Web UI after installing 7.9
  201. LMS 7.9 on ReadyNAS PRO 6 (OS 6.5.0) does not play flac > 96/24
  202. Is LMS v7.7.5 compatible with Windows 10?
  203. LMS 7.9.0 crashes daily after updating to released version
  204. Some of my iTunes AAC rips won't play
  205. transporter digital loop and digital input selection
  206. RadioTime.com unreachable ?
  207. LMS question from a dummy :-(
  208. Help with WD MyCloud EX2 Ultra
  209. Disable/Hide My Music browse options?
  210. Can't index library on ubuntu 16.04 LTS / Media server version 7.9.0
  211. HELP- Upgrading to 7.9.0 official totally destroyed soundquality
  212. Mini bug? Remote tag returns 1 or "0"
  213. 7.9.0 - 1407325933 on WHS v1 - Any Compelling Reason to Update?
  214. The Endless Scan
  215. Ultralight (preview) - a responsive LMS theme
  216. Sound drop on sync
  217. Can Tidal streaming app be used on Transporter SE through Logitech Media Server?
  218. Help with custom-convert.conf
  219. Switched from Linux to Windows 10 - LMS no longer shows "My Presets" under Radio
  220. Sync LMS playlists to android devices?
  221. Feature Request - Playlists
  222. There was an error verifying your account with Last.fm. Please try again later. (Unab
  223. install shair tunes on mac lms
  224. Please Help - Constantly getting permission denied when opening remote music source
  225. RadioFeeds LMS plugin registration - fault during March and April
  226. Live Music Archive
  227. Can't use Spotify App - invalidusername or password
  228. CLI Command to poweroff Transporter
  229. TIDAL connection thru LMS only streams at MP3 quality
  230. wget - automatic download of nightly builds ?
  231. LMS no longer plays Windows Media files
  232. SBR Synchronising Problem
  233. LMS long pause after tracks and repeating tracks
  234. Ports in a Storm
  235. Logitech Media Server remembers invalid mysqueezebox.com password
  236. Tidal favourites only 500 lps showing with lms
  237. Mounting usb drive
  238. LMS 7.9.0 on WD My Book Live Duo - running after severel tries - than died over night
  239. Squeezebox controller ios app
  240. LMS can not resolve any IP, but everything else on the system can (Ubuntu)
  241. DSTM plugin not available after update to LMS 7.9.0
  242. Issue with Tidal and anthologies with more than 50 tracks
  243. LMS just started asking for username & password
  244. help for mipsel linux platform fail to ./slimserver.pl
  245. (Relatively) High LMS CPU Utilisation during MP3 Playback
  246. Problems with playing music folders on LMS 7.9
  247. Wrong IP address in LMS
  248. LMS on QNAP TS-559 Pro+ - after scan, no songs listed in library
  249. LMS 7.9 doesn't see my playlists
  250. Lms 7.9 QtS4.3 64bit problem?