Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    213

    Bug? Web interface issues for internet radio stations in playlists

    I often use the web interface to manage my Squeezeboxes, and for my Radio, I maintain a couple of playlists containing station entries from the internet radio (TuneIn) feature -- essentially so I can use FF/REW to easily change stations in the list.

    Since version 7.7, the web interface doesn't display these playlists properly. The URL is shown for the currently playing channel; the remaining channels have no text displayed at all. When viewing on my hardware Squeezeboxes, SqueezePlay or OrangeSqueeze (Android), the playlist is displayed properly as always -- showing the #EXTINF titles assigned to each station in the playlist.

    Other types of radio station URLs (e.g., from the SiriusXM or now-unecessary CBS apps) show up just fine; it is only the stations with opml.radiotime.com URLs that are blank.

    I filed http://bugs.slimdevices.com/show_bug.cgi?id=17888 a few months ago, but didn't mention it beyond that. Since things haven't improved in the 7.8 betas, I'd like to see if others can verify this (I'm always open to the possibility that this is some weird quirk of my system) and -- if so -- I can get some action towards fixing this (admittedly rather minor) problem.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    213
    I'm bumping this to add that, though I wasn't using radio station playlists at the time, this looks related to an old bug that was previously squashed: http://bugs.slimdevices.com/show_bug.cgi?id=14648 (also http://bugs.slimdevices.com/show_bug.cgi?id=15785). And, as I noted above, it stayed squashed through 7.6.2.

    Since the current issue only affects the web interface (not hardware players, Android apps, or Squeezeplay) it doesn't look like the same exact bug.

    Since I do use the web interface quite a bit, it's pretty annoying. I tried the 7.8 nightly to see if this was fixed there, but it is actually worse (and impacts players as well as the web interface)...hence this bump.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •