Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 11 of 230 FirstFirst ... 9101112132161111 ... LastLast
Results 101 to 110 of 2298
  1. #101
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    414

    With Squeezeplug?

    Just wanted to check this will work with the above?

    I'm using Squeezplug with a dockstar, do I still need to install the plugin directly on the Touch ?

    Using my M-dac do I just need the USB Cable or have fellow MDAC users been using a hub?
    Squeezebox touch
    Squeezeplug running on Dockstar
    Audiolab MDAC
    Arcam A85 amp
    Chord rumour speaker cable
    Dali Mentor Menuets on Custom Design stands

    Room 2
    Boom

    Bedroom
    RADIO

  2. #102
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    7

    "No Applets Found"

    I am trying to install the applet but get the following error: No Applets Found.

    Relevant info:
    Logitech Media Server Version: 7.7.2 - r33893
    Squeezebox Touch Firmware: 7.7.2-r9663

    Recommended Applets Only is deselected.

    When I select 3rd Party Apps the Touch says Fetching Applet List then moves onto the 3rd Party Apps screen reporting No Applets Found.

    I have rebooted my PC and Touch and combed through all settings on the Touch, Media Server and mysqueezebox.com. Is there a setting somewhere I need to enable? Help...

    Martin

  3. #103
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    414
    Just installed but haven't to choose the method without hub, I'm using the Mdac.

    Just to clarify for playing normal cd rips to Flac I don't need the hub.

    It's only for 192 hires files that I need a hub? These 192 files are few and far between.

    Are other Mdac users using a hub? Fellow Mdac users how do you think it compares to coaxial? (without hub).

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
    Squeezebox touch
    Squeezeplug running on Dockstar
    Audiolab MDAC
    Arcam A85 amp
    Chord rumour speaker cable
    Dali Mentor Menuets on Custom Design stands

    Room 2
    Boom

    Bedroom
    RADIO

  4. #104
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    8,410
    Quote Originally Posted by mhconley View Post
    I am trying to install the applet but get the following error: No Applets Found.

    Relevant info:
    Logitech Media Server Version: 7.7.2 - r33893
    Squeezebox Touch Firmware: 7.7.2-r9663

    Recommended Applets Only is deselected.

    When I select 3rd Party Apps the Touch says Fetching Applet List then moves onto the 3rd Party Apps screen reporting No Applets Found.

    I have rebooted my PC and Touch and combed through all settings on the Touch, Media Server and mysqueezebox.com. Is there a setting somewhere I need to enable? Help...

    Martin
    If you are connected via the server then enable plugin.extension debugging on the server - what do you see anything in the server log when you try to browse the 3rd party apps on the player?

  5. #105
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    8,410
    Quote Originally Posted by tank121 View Post
    Just to clarify for playing normal cd rips to Flac I don't need the hub.
    It's only for 192 hires files that I need a hub? These 192 files are few and far between.
    MDAC will work without a hub with the "workaround" set, but only for 44.1k (CD) and 48k sampling rates. 88 and 96k sampling won't work. MDAC only supports usb 1 so won't do 192k over usb.

  6. #106
    My Arcam rDac doing fine.

    Another dac (Asus Xonar Essence One highspeed usb-2 dac/headamp) gives some sound over usb, but the sound is distorted and very slow, what could be the solution?

  7. #107
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    8,410
    Quote Originally Posted by PietB View Post
    My Arcam rDac doing fine.

    Another dac (Asus Xonar Essence One highspeed usb-2 dac/headamp) gives some sound over usb, but the sound is distorted and very slow, what could be the solution?
    Don't know - what does cat /proc/asound/<card>/stream0 show? Where <card> is your card

  8. #108
    Quote Originally Posted by Triode View Post
    Don't know - what does cat /proc/asound/<card>/stream0 show? Where <card> is your card
    ssh-ed into touch, how do I get this info?

  9. #109
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    414
    Quote Originally Posted by Triode View Post
    MDAC will work without a hub with the "workaround" set, but only for 44.1k (CD) and 48k sampling rates. 88 and 96k sampling won't work. MDAC only supports usb 1 so won't do 192k over usb.

    So what new high end DAC uses USB2? The Mdac is less than six months old
    Squeezebox touch
    Squeezeplug running on Dockstar
    Audiolab MDAC
    Arcam A85 amp
    Chord rumour speaker cable
    Dali Mentor Menuets on Custom Design stands

    Room 2
    Boom

    Bedroom
    RADIO

  10. #110
    Quote Originally Posted by Triode View Post
    Don't know - what does cat /proc/asound/<card>/stream0 show? Where <card> is your card
    info (touch) shows: high speed : USB audio
    16/44 plays good, pitch higher then normal, 24/48 pitch slow

    /$ cat /etc/asound.conf
    # fab4 alsa configuration


    # alias for spdif
    pcm.digital {
    type hw;
    card TXRX;
    }
    ctl.digital {
    type hw;
    card TXRX;
    }


    # alias for ak4420
    pcm.ak4420 {
    type hw;
    card fab4;
    }
    ctl.ak4420 {
    type hw;
    card fab4;
    }


    # bind spdif and ak4420 into a single card
    pcm.multi {
    type multi;
    slaves.a.pcm "digital";
    slaves.a.channels 2;
    slaves.b.pcm "ak4420";
    slaves.b.channels 2;
    bindings.0.slave a;
    bindings.0.channel 0;
    bindings.1.slave a;
    bindings.1.channel 1;
    bindings.2.slave b;
    bindings.2.channel 0;
    bindings.3.slave b;
    bindings.3.channel 1;
    }
    ctl.multi {
    type hw;
    card 0;
    }


    # routing for hifi channels
    pcm.hifi {
    type route;
    slave.pcm "multi";
    ttable.0.0 1;
    ttable.1.1 1;
    ttable.0.2 1;
    ttable.1.3 1;
    }
    ctl.hifi {
    type hw;
    card 0;
    }


    # plug for hifi channels
    pcm.plughifi {
    type plug;
    slave.pcm "hifi";
    }
    ctl.plughifi {
    type hw;
    card 0;
    }

    # plug for multi channels (avoiding separate route plugin)
    pcm.plugmulti {
    type plug;
    slave.pcm "multi";
    route_policy duplicate;
    }
    ctl.plugmulti {
    type hw;
    card 0;
    }

    # plughifi[plug]->hifi[route]->multi[multi]->{digital[hw=TXRX], ak4420[hw=fab4]}
    # plugmulti[plug]->multi[multi]->{digital[hw=TXRX], ak4420[hw=fab4]}

    # default to multi device
    pcm.!default plugmulti
    Last edited by PietB; 2012-04-12 at 11:05.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •