Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 6 of 6

Thread: MOG error

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    21

    MOG error

    Hi,

    I'm getting a "Problem: Can't open file" error on attempting to play either a track or album with the new MOG app.

    I have tried quite a few tracks. All are in my MOG favorites and play OK through a web browser, so I don't think there are problems with the individual files on the MOG side.

    This is with SB3s (two different players) and SBS 7.5.0 - r30476, running on VortexBox.

    Has anybody else run into this? Better, how can I fix it?

  2. #2
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    19,142

    MOG error

    > This is with SB3s (two different players) and SBS 7.5.0 - r30476,
    > running on VortexBox.
    >
    > Has anybody else run into this? Better, how can I fix it?


    You need LMS 7.7 in order to play MOG through your own server.

    --

    Michael

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    21
    Thanks!

    Indeed if I go through MySqueezebox.com, MOG will play.

    However, upon connecting to MySqueezebox.com, the player does a firmware update. OK. No problem. But then when reconnecting to my own Squeezebox Server, it does it again. Is there a way to force Squeezebox Server to accept the newer firmware that MySqueezebox.com has apparently called for?

    I'm looking for a workaround here while I resolve some issues upgrading to LMS 7.7.0 on my Vortexbox.

  4. #4
    Senior Member toby10's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    USA (home of the bottomless credit card)
    Posts
    8,454
    Quote Originally Posted by cfseibert View Post
    Thanks!

    .... Is there a way to force Squeezebox Server to accept the newer firmware that MySqueezebox.com has apparently called for?

    I'm looking for a workaround here while I resolve some issues upgrading to LMS 7.7.0 on my Vortexbox.
    Not really. Your best options are:
    - don't switch between SBS and MySB
    - do switch and do the FW update/downgrade
    - do switch and dismiss the FW update/downgrade

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    21
    Quote Originally Posted by toby10 View Post
    - do switch and dismiss the FW update/downgrade
    What's the keystroke to do that?

    Meanwhile, I'll do the Vortexbox upgrade that will once again allow me to easily do SBS/LMS upgrades.

    By the way, life would be easier if it was still called slimserver. :-)

  6. #6
    Senior Member toby10's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    USA (home of the bottomless credit card)
    Posts
    8,454
    Quote Originally Posted by cfseibert View Post
    What's the keystroke to do that?
    Unfortunately you can't on SB3's, I just saw that in your first post.
    Later players (Radio, Touch) you can simply arrow left to dismiss, might be the same for the Duet but not sure.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •