Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 1 of 13 12311 ... LastLast
Results 1 to 10 of 128

Thread: LMS 7.7 rc1

  1. #1
    Administrator andyg's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    7,395

    LMS 7.7 rc1

    RC1 (r33410) is now available for testing:

    http://downloads.slimdevices.com/Log...er_v7.7.0_rc1/

    Currently we are targeting a release around October 3, which should leave ample time for testing.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Denmark (Struer)
    Posts
    846
    Sounds like it is time for a changelog http://wiki.slimdevices.com/index.php/Nightly_Builds
    nudge nudge
    Main: Receiver (Audiocom) -> Beresford Caiman+ (Gatorized) -> Carver A-500x -> B&W 704
    Office: Receiver -> Luxman L-210 -> Stax SR84 Pro
    -> Beresford Bushmaster -> Superlux HD668B
    Server: A8-5500, 4 GB, SSD+ 2*1 TB, Win8 w. SBS 7.9.0 (SQLite w. High Mem)
    Tied together by D-Link DIR-655 + DGS-1008D

  3. #3
    Senior Member HeadBanger's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Ashingdon, UK
    Posts
    338
    Andy,

    Can you update us on FreeNAS/SlimNAS support for the new LMS 7.7 please?

    Thanks.
    Last edited by HeadBanger; 2011-09-12 at 01:30.

  4. #4
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    19,142

    LMS 7.7 rc1

    > Can you update us on FreeNAS/SlimNAS support for the new LMS 7.7?

    SlimNAS will require some more work due to additional dependencies. And
    the name change...

    --

    Michael

  5. #5
    Senior Member HeadBanger's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Ashingdon, UK
    Posts
    338
    Thanks Michael. Can I take that as a 'yes' in due course? :-)

    I did try to instal LMS 7.7 (having changed the file name so that SlimNAS recognised it) but it failed to start!

  6. #6
    Watcher of the Windows build
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    NYC
    Posts
    1,245
    Just installed RC1 and I'm experiencing the issues that I reported with build r33408 in the LMS thread. http://forums.slimdevices.com/showpo...&postcount=368

    Btw, should we be using this thread to report issues with subsequent beta builds... say today's build r33414 or is this thread exclusive for this rc1 build. (Assuming LMS 7.7 rc1 is currently frozen at build r33410).

  7. #7
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    19,142

    LMS 7.7 rc1

    > Just installed RC1 and I'm experiencing the issues that I reported with
    > build r33408 in the LMS thread.
    > http://forums.slimdevices.com/showpo...&postcount=368


    The web UI issue should be fixed in r33419

    > Btw, should we be using this thread to report issues with subsequent
    > beta builds... say today's build r33414 or is this thread exclusive for
    > this rc1 build. (Assuming LMS 7.7 rc1 is currently frozen at build
    > r33410).


    There will still be nightly builds with fixes on top of RC1. And there
    will be another RC before release.

    --

    Michael

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    340
    Initial scan of rc1 crashes at inital scan ...
    (Win 7 (64 bit), all MP3 files)

    No entry at scanner.log, no entry at server.log

    [11-09-12 18:52:41.1963] main::checkDataSource (1072) Warning: Schema updated or no media found in the database, initiating scan.

    same with r33406 and r33419
    ( http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=90308 )

    IMHO completely unusuable...

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    28

    Smile First Run..

    Figured I would give 7.7 a try, as I know it;'s getting close to a release. It's only been running for about 15 min so far, but at the moment it seems to be working and talking to my various players.

    Logitech Media Server Version: 7.7.0 - r33419 @ Mon Sep 12 04:49:44 PDT 2011
    Hostname: SHADOWS
    Server IP Address: 10.0.0.7
    Server HTTP Port Number: 9000
    Operating system: Windows 2008 Server R2 - EN - cp1252
    Platform Architecture: 8664
    Perl Version: 5.14.1 - MSWin32-x86-multi-thread
    Database Version: DBD::SQLite 1.34_01 (sqlite 3.7.7.1)
    Total Players Recognized: 3



    I will be sure to report back if anything blows up, keep up the good work...

  10. #10

    on OpenSuse 11.4

    Hi,

    I tried to install the LMS 7.7rc1 on an OpenSuSe 11.4 machine using the RPM package. Unfortunately LMS did not start. It gave the error message that the CPAN module Media::Scan: was there but was not the neecded version.

    I know I can update the CPAN modules myself (I did not have the time to sort that out) but generally I would have expected that the RPM package would have contained the needed pre-reqs. Or are my expectations too high?

    Regards, Johan

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •